Bloktopia (BLOK)

Bitcoin’in Düşüşlerine, Metaverse Altcoin’leri Nasıl Tepki Verdi?

Kripto para sektörünün trend ürünleri olan Metaverse altcoin‘leri, 2022 yılı itibariyle ayı sezonunun başlamasının ardından yatırımcıların gözünden düştü. Bitcoin ile birlikte çöküş yaşayan bu ürünler, beklenen patlamayı hala yapamadı.

Her ne kadar metaverse ürünleri düşüş yaşıyor olsa da, Animoca Brands, Temasek, Boyu Capital ve GGV Capital gibi devasa şirketler metaverse’e yatırım yapmaya devam ediyor.

Bitcoin’in (BTC) toparlanmasıyla birlikte geçtiğimiz süreçte de görüldüğü gibi en sert yükselişleri yaşaması beklenen bu altcoin’ler, tekrardan sektöründe gündemine oturabilir.

Hadi gelin Türk kripto para yatırımcılarının yakın takibinde olan Bloktopia (BLOK) ve CEEK VR’a (CEEK) birlikte göz atalım:

Bloktopia (BLOK) İçin Son Durum Ne?

Haberimizin yazıldığı esnada 0.0003120 dolar seviyelerinden işlem gören Bloktopia (BLOK), Bitcoin’in düşüşleriyle birlikte ciddi miktarda değer kaybetti.

Major düşen trend seviyesi ve kritik yatay desteğin üzerinde tutunmayı başaran BLOK, ilerleyen günlerde bu seviyelerde tutunmayı başarması halinde 2’li dip formasyonu oluşturacak.

Bu formasyona göre yukarı yönlü hareketler sergileyeceği tahmin edilen popüler metaverse altcoin’i, 0.00028 doları kırması durumunda ise çöküş yaşayabilir.

CEEK VR (CEEK) İçin Son Durum Ne?

Yayın saat itibariyle 0.1650 dolar seviyelerinden işlem gören CEEK VR, uzun bir süredir bu seviyelerde akümüle olduğu görülüyor.

Bitcoin’in düşüşlerinden Bloktopia’ya nazaran çok daha az etkilenen CEEK, ilerleyen günlerde 0.1880 doları aşmasıyla birlikte değer kazanmaya başlayabilir.

Çoğu CEEK VR yatırımcısının Binance listelemesini beklediğinden ötürü bu listeleme haberi gelmeden potansiyelli metaverse projesinden devasa yükselişler beklemek yanlış olabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Popüler Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı! İşte Ayrıntılar..

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası OKX, pazar payını artırmaya devam ediyor.…

12.03.2024 - 20:01

Dev Girişim Fonu Ortağı: ABD Hükümeti, Ülke Borcundan Bitcoin (BTC) ile Kurtulabilir!

A16z girişim fonunun genel ortağı ve popüler kripto para borsası Coinbase'in eski üst yöneticisi Balaji…

12.03.2024 - 18:44

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Launchpool’a Ekledi!

Dev kripto para borsası Binance, geçtiğimiz dakikalarda Ether.Fi (ETHFI) isimli kripto projesini launchpool'a eklediğini duyurdu.…

12.03.2024 - 17:32

Dev Shiba Inu Balinası, SHIB Satışları Yapıyor!

Kripto para sektörünün en büyük şaka altcoin'lerinden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), son dönemlerde…

12.03.2024 - 17:09

Binance’deki Bu Altcoin, Yarın NVIDIA ile Ortaklık Kurduğunu Duyurabilir!

Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Vanar Chain (VANRY), son dakikalarda gündeme geldi. Vanar ekibi yarın…

12.03.2024 - 15:57

SON DAKİKA: ABD Enflasyon Verileri Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dakikalarda yeniden finans piyasalarının ve…

12.03.2024 - 15:30