Borsa

Dev Kripto Para Borsasına, ABD’li Talih Kuşu Kondu

Amerika’nın en büyük finans kurumlarından birisi olan Morgan Stanley, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Bithumb’a gözünü dikmiş olabilir. Güne Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Bithumb, resmi bir açıklamada bulunmasa da bu durum şimdiden kulislerde konuşulmakta.

Morgan Stanley, 44 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Aslında Bithumb kripto para borsasının satın alınacağı haberi NXC Corporation tarafından da sızdırıldı. Buna rağmen NXC Corporation tarafından net bir açıklama yapılmadı ve şimdi de ABD’nin en büyük bankacılık kurumlarından birisinin alım yapacağı belirtiliyor.

Morgan Stanley’in görüşmelere aylar önce başladığı ancak bunu bitirmeye yeni yeni çok yaklaştığı belirtiliyor. Varlık yönetim devi kısa süre önce de kurumsal müşterilerine Bitcoin alım satımı için aracılık edeceğini vurguladı. Morgan Stanley’in yönetimindeki milyarlarca doların kripto para sektörüne akması, her şeyi değiştirebilir. Morgan Stanley’in Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsasına 50 milyar won yani yaklaşık 44,1 milyon dolar yatırım yapmak istediği aktarılıyor.

Bithumb kripto para borsasının toplam değerlemesinin ise 2 milyar dolara ulaşması bekleniyor. 2020 yılında sadece işlem ücretlerinden 17,7 milyon dolar elde eden Bithumb kripto para borsası, bu değerleme ile ABD’ye de açılabilir. Kripto para borsalarının son dönemde IPO veya farklı araçlarla ciddi yatırımlar aldığı biliniyor. Çoğunlukla ABD merkezli borsalar böyle yatırımlarla anılsa da Bithumb buna bir değişiklik getirebilir.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listelenmiş Bu Popüler Altcoin’i Topluyor!

Son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) başarılı bir performans sergileyerek yaşadığı düşüşlerin önemli…

30.01.2024 - 16:05