Altcoin

Chainlink (LINK) Fiyatı İçin 3 Sinyal, Yükselişe mi İşaret Ediyor?

Chainlink (LINK) fiyatı oldukça sert bir dönemden geçti ve 37 dolarla tüm zamanların rekorunu kırdıktan sonra %45’e yakın bir düşüş yaşadı.

Chainlink 32 Dolar Desteğini Kaybetti

LINK fiyatının düşüşüne rağmen sadece son 9 ayda %640 yükseliş elde etmiş olması aslında durumun korkulduğu kadar ciddi olmadığını gösteriyor. Özellikle 32 dolar desteğinin LINK için belirleyici olması yatırımcılarda panik oluştursa da an itibarıyla 29 dolardan işlem gören LINK fiyatının bir sonraki durağı 25 dolar olacaktır.

25 dolar desteği ise LINK fiyatının ciddi bir dönüş yapmasını sağlayabilir. Tabii ki bunu destekleyen 3 önemli sinyalin de etkisi tartışılamayacak kadar büyük olacaktır.

LINK İçin 3 Olumlu Sinyal

LINK fiyatına etki edecek olumlu sinyallerin başında, günlük aktif cüzdan adresleri yer alıyor. Aktif cüzdan adresleri yakın zamanda rekor kırdı ve fiyat düşüşü ile geriledi. Ancak bunun şu an düşen fiyata rağmen yükselmeye devam ettiği görülüyor.

İkinci olumlu sinyal ise Grayscale’den geldi. Grayscale’in kurumsal yatırımcılar için LINK alımlarını açmış olması, düşen fiyata tampon bölge oluşturabilir. Kurumsal yatırımcının Ethereum dışında DeFi odaklı bir projeye yatırım yapması ise yeni rekorları tetikleyecektir.

LINK için üçüncü olumlu sinyal ise kaldıraçlı işlemler olarak görülüyor. Kaldıraçlı işlem piyasalarında LINK’e olan talep hiç olmadığı kadar yüksek. Bybit verilerine göre LINK odaklı açık pozisyonlar kısa süre önce rekor kırdı ve bunun yükselişe işaret ettiği uzmanlar tarafından vurgulanıyor.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09