Altcoin

Coinbase, Metaverse Coinlere Onay Verdi! Hangi Altcoinler Listelenebilir?

Kripto piyasasının yeni trendi olan Metaverse yükselişine son hız devam ediyor. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, Metaverse teknolojisini odak noktasına alan kripto paralara destek vereceğini açıkladı.

Yatırımcıların MetaMask ve TrustWallet gibi bireysel cüzdanlarıyla erişimlerini kolaylaştırmayı amaçlayan Coinbase Pro, Metaverse evrenini daha güvenli ve komplike bir hale dönüştürmek istiyor.

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong ve Identity Ürün Lideri Alex Reeve konuyla ilgili şu sözleri kullandı:

“Metaverse’in var olacağını ve bunun bir sanal dünya olacağını biliyoruz.

Amacımız, herkesin kimliğini oluşturmasını, bu evrene basit, güvenilir ve merkeziyetsiz bir şekilde erişmesini kolaylaştırmak.”

Herkesin basit ve güvenilir bir şekilde Metaverse evrenlerine dahil olmasını amaçladıklarını söyleyen Brian ve Alex, ilerleyen günlerde yeni Metaverse projelerinin de Coinbase Pro borsasında listelenmesi bekleniyor.

Hangi Metaverse Tokenleri Coinbase Pro’da Listelenebilir?

Coinbase Pro borsasının yaptığı bu sansasyonel açıklamanın ardından ilerleyen günlerde daha listelenmemiş olan kaliteli Metaverse projelerinin, Coinbase Pro borsasında listelenerek değerine değer katması beklenmekte.

1. Sırada Bloktopia (BLOK) Yer Alıyor!

Geçtiğimiz günlerde de haberini ve detaylı analizini yazdığımız BLOK, ilerleyen günlerde Coinbase Pro borsasında listelenmesi bekleniyor. CoinMarketCap verilerine göre 508 milyon dolar piyasa değeri bulunan BLOK 232. sırada yer alıyor.

Yayın saati itibariyle 0.060 dolar seviyelerinden işlem gören BLOK’un ATH seviyesi 0.1781 dolar olması dikkatleri üzerine çekiyor.

2. Sırada Radio Caca (RACA) Bulunuyor!

İlerleyen günlerde CoinBase Pro borsasında listelenmesi beklenen bir diğer Metaverse projesi RACA olması beklenmekte. CoinMarketCap verilerine göre 420 milyon dolar piyasa değeri bulunan RACA 239. sıra yer alıyor.

Yayın saati itibariyle 0.002314 dolar seviyelerinden işlem göre RACA, ATH seviyesinde %80 oranında düşüş yaşamış durumda.

3. Sırada Star Atlas (ATLAS) Yer Alıyor!

CoinMarketCap verilerine göre Coinbase Pro borsasında listelenmesi beklenen 3 Metaverse projelerinden en az piyasa değerine ulaşan ATLAS’ın marketcap değeri yayın saati itibariyle 240 milyon dolara ulaşmış durumda.

272. sırada yer alan ATLAS, 0.11 dolar seviyelerinden işlem görüyor. 0.27 dolar olan ATH seviyesinde %60 oranında düşüş yaşayarak yatırımcılara alım fırsatı veren ATLAS, ilerleyen günlerde Coinbase borsasında yerini alabilir.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30