Haberler

Chiliz, Spartak Moskow İle Anlaştı Ama CHZ’ye Tepkiler Büyüyor!

Spor dünyasi ile kripto paralar arasında bir köprü görevi görmeye devam Socios, Chiliz ile birlikte Rusya’nın en büyük takımlarından bir tanesi olan Spartak Moskow ile anlaşma imzaladı.

Bir süredir yeni anlaşma yaptığını duyurmayan Socios ve Chiliz, sonunda yatırımcıları memnun edecek bir anlaşmaya imza attı. Yatırımcılar her ne kadar Spartak Moskow anlaşmasından memnun olsa da Chiliz’e tepkiler artmaya devam ediyor.

CHZ yatırımcıları Spartak Moscow anlaşması sayesinde mutlu olsalar da, twitter üzerinden tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar. Socios’un Arjantin milli takımıyla anlaşma imzalamasının ardından, Binance borsası da Arjantin milli takımıyla anlaşma imzaladığını duyurmuştu.

Bu konu üzerine yasal sürecin başlatıldığını bildiren ekip, fan token yatırımcılarının öfkesini dindirebilmiş değil. Yatırımcılar “elimizdeki anlaşmaların hepsini Binance’e kaptırırsak ne olacak?” şeklinde tepkiler verirken Binance cephesinden bir açıklama gelmedi.

İlerleyen günlerde yapılan anlaşmaların hepsinin Binance’in CEO’su CZ’ye kaptırılacağını düşünen fan token yatırımcıları, Socios ve Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus’tan bir açıklama bekliyorlar.

Chiliz (CHZ) Fiyatı Değer Kaybeder mi?

Her ne kadar Socios ekosisteminde fan token yatırımcısı bulunsa da, kripto para piyasasında milyarlarca Chiliz yatırımcısı bulunuyor. Bu gelen kötü haberler CHZ’nin değer kaybı yaşamasını neden olacak gibi gözükmekte.

Yayın saati itibariyle 0.1820 dolar seviyelerinde bulunan CHZ, son 1 hafta içerisinde %40’lık bir düşüş yaşadı. 0.382 fibonacci seviyesi olan 0.1609 dolar desteğinde tutunmayı başaran CHZ bu seviyenin kaybedilmesiyle büyük bir çöküş yaşayabilir.

Son destek olarak 0.1394 dolar seviyesinin bulunduğu CHZ’de, 0.1609 – 0.1394 dolar destek seviyeleri altındaki kapanışlar, çok sert düşüşler oluşturabilir gibi gözükmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08

Başarılı Analist Martinez, Bitcoin ve Bu Şaka Altcoin’in de Sert Yükseliş Bekliyor!

Kripto para yatırımcıları sektördeki boğa trendinin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Her ne kadar bunu…

11.02.2024 - 15:49

Kripto Balinaları Bitcoin Yükselirken Binance’de Listeli Bu Altcoin’leri Topluyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu özelinde yükselişlerin yaşandığı görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 13:35