Haberler

Chiliz (CHZ) NFT Sektörüne Girdikten Sonra Yüzde 170 Yükseldi!

Kripto para sektörünün genişlemesiyle bu paraların ve teknolojilerinin hayatımızın her alanına dokunmaya başladığını görmekteyiz. Müzik, resim, portre ve tarihi eserlerin dijital kimlik kazandığı NFT sektörüne tamamen alışıldı. Kurumsal şirketlere de hizmet vermek amacıyla, merkeziyetsiz akıllı sözleşme DeFi platform oluşumları sürüyor.

Bu akımı fırsata dönüştürmek isteyen Chiliz (CHZ) ise canlı spor etkinliklerini hayatımızın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen bir kripto para birimi olmak istiyor.

Chiliz (CHZ) bu yıl kripto sektörüne büyük spor ligleri, takımları ve bireysel oyuncular kazandırdı. Bunlar ise kripto paraların ve tabi ki Chiliz’in benimsenmesinde büyük rol oynuyorlar. Socios.com, blokchain teknolojisini kullanarak büyük spor organizasyonlarını Chiliz (CHZ) kripto para tabanında hizmete sunuyur.

Chiliz’in (CHZ) ana firması Socios.com son zamanlarda yaptığı projelerle büyük ilgi görüyor. Spor organizasyonların yapılmaya başlamasıyla CHZ fiyatında da büyük artışlar yaşanmaya başladı.

Chiliz (CHZ) 29 Eylül tarihinde 0.243 dolara düşmesinden bu yana 31 Ekim tarihi itibarı ile %170 bir artış yaşayarak 0.657 dolara ulaştığı görülüyor. Ayrıca, son gelişmelerin de etkisiyle CHZ fiyatı yeniden yukarı yönlü bir ivme kazanmış durumda.

CHZ fiyatının yükselmesine neden olarak üç sebep söyleniyor: İlk olarak, canlı oyun içi NFT’lerin piyasaya sürülmesi, ikinci olarak piyasaya yeni sürülen hayran jetonları ve yapılan anlaşmalar son olarak ise etkinlikler neticesinde hızla büyüyen bir ekosistem, CHZ fiyatına etki eden en büyük sebepler olarak görülmekte.

Mevcut CHZ rallisini başlatan gelişme olarak, Socios.com tarafından AC Milan ve AS Roma arasında oynanan karşılaşmada ilk canlı oyun içi NFT’lerin sahiplerini bulmasıydı. Canlı oyun içi NFT; takımın önemli ataklarını veya futbolcuların özel anlarını NFT’ye dönüştürerek CHZ sahiplerine gönderilmesine olarak sağlıyor.

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda 48 Bin Dolara Ulaştı! Altcoin’lerde Son Durum Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son dakikalarda yukarı yönlü hareketler sergilemeye başladı. Bitcoin'de (BTC)…

11.02.2024 - 00:17

DİKKAT: Ethereum Kurucu Ortağı, ETH Satışı Yaptı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), an itibariyle 2.493 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Halen…

10.02.2024 - 22:42

Dev Kripto Balinaları, Hafta Sonu Binance’de Listeli Bu 2 Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe beklendiği gibi yine durgun bir hafta sonu yaşanıyor. Son günlerdeki sert yükselişlerin…

10.02.2024 - 20:50

Robert Kiyosaki: Aptal Olma, Bitcoin (BTC) ve Bu 2 Ürünü Topla!

Dünyanın en çok satan kişisel gelişim kitaplarından bir tanesi olan "Zengin Baba Yoksul Baba'nın" yazarı…

10.02.2024 - 19:09

Popüler Analist: Bitcoin (BTC) Halving Öncesi Bu Seviyeye Ulaşabilir!

Kripto para sektöründe hafta sonu her ne kadar durgun geçiyor olsa da, geçtiğimiz günlerde lider…

10.02.2024 - 17:36

Dev Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor! Son Durum Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

10.02.2024 - 15:20