Analiz

Chiliz (CHZ) İlk Adımını Attı – Sıradaki Hamlesi Ne?

Spor ve eğlence sektörü için dijital para birimi olarak çıkarılan Chiliz (CHZ), bugün %30’luk hızlı bir yükselişle yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Taraftar tokenlerine öncülük eden ve Socios platformunun para birimi olan CHZ, yayın saati itibariyle 0.064 dolar üzerinden alıcı buluyor.

Chiliz resmi twitter hesabı üzerinden yapılan, yarın CHZ şovunun devamının geleceğinin belirtilmesinin ardından fiyat ters tepki verdi. Tweet’in paylaşıldığı sırada ATH seviyelerinin yakınında olan CHZ, %15’lik gerileme yaşadı.

Chiliz (CHZ) Günlük Grafik – Kaynak: Tradingview

Günlük grafikte hacmi nedeniyle oldukça fazla iğne atan CHZ, defalarca denediği 0.055 – 0.056 dolar aralığının üzerine çıkmış bulunuyor. Tabi her zaman mum kapanışlarının önemli olduğunu unutulmamalıdır. Bugünün mumu belirtilen seviyeler üzerinde kapanırsa, tweette bahsedilen şov yakın zamanda gerçek olabilir. Yükseliş sırasında bir önceki ATH olan 0.07 dolar seviyesinin bir direnç uygulayacağı aşikârken, bu seviyenin aşılması halinde 0.078 ve 0.084 dolarların görülmesi bekleniyor.

Yatırımcılar, böyle hacimsiz ve volatil bir coin’e girerken daha yüksek riski göz önüne almalılar. Fiyatın şu anda yükselmesinin ardından alım yapan yatırımcıların, aşılmış olan 0.055 – 0.056 dolarlık önemli aralığın altında stop olmaları, daha büyük zararlardan korunmayı sağlayacaktır.

4 Saatlik Görünüm

Günlük grafikte bahsettiğimiz seviyeler dışında CHZ’nin 4 saatlik grafikte simetrik üçgen oluşumunun yukarı yönlü kırıldığı görülüyor. 0.0696 dolar seviyesinden reddedilen fiyat, hızlı bir gerilemenin ardından kendini toparlıyor.

Chiliz (CHZ) 4 Saatlik Grafik – Kaynak: Tradingview

Fiyatın yeniden 0.0605’e gerilemesi halinde alım yapılabilir ve stop seviyesi olarak sarı bölgenin (0.055 – 0.0565 $) altı seçilebilir. Yükseliş hedefi olarak, günlük grafikteki seviyeler geçerliliğini koruyor.

* Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir, lütfen kendi yatırım kararlarınızı bizzat kendiniz alınız.

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22