Dogecoin (DOGE)

ABD Bulunan 1800 ATM’de Dogecoin (DOGE) Alım Satım İşlemi Yapılabilecek

Dogecoin üreticileri tarafından tamamen şaka olarak piyasaya sürüldü. Fakat zamanla çok fazla ilgi görerek popüler kripto paralar arasında yerini aldı. Özellikle küçük yatırımcılar tarafından çok fazla işlem yapıldığı biliniyor. CoinFlip bu durumdan yola çıkarak, ABD yatırımcılarını sevindiren haberi twitter hesabından duyurdu.

Dogecoin popülaritesinin artmasının en önemli başrollerinden biri Elon Musk olarak biliniyor. Kripto para hakkında sürekli olarak tweet atmasıyla, fiyatlarda dalgalanmalara sebep olduğu görülebiliyor. Elon Musk’un dışında Snoop Dogg ve Gene Simsons gibi dünyaca ünlü isimlerin yatırım için Dogecoin tercih ettiği biliniyor.

CoinFlip şu an sahip olduğu 1800 ATM üzerinden, yatırımcılara Bitcoin, Ethereum LinkCoin ve Tron gibi kripto paraların alım satım hizmeti veriyordu. Son güncellemeyle artık Dogecoin de bu kripto paralar gibi ATM üzerinden nakit olarak alım satım yapılabileceği duyuruldu.

CoinFlip firmasından bir yetkili şu açıklamalarda bulundu:

“COİNFLİP HER ZAMAN KÜÇÜK YATIRIMCI VE PERAKENDE MÜŞTERİNİN ELİNDE OLMUŞTUR. SON OLAYLARLA DOGECOİN ŞAKA COİN OLMAKTAN ÇIKARAK CİDDİ YATIRIM KAYNAĞI OLMUŞTUR. AYRICA DOGECOİN KÜÇÜK YATIRIMCILARIN SEMBOLÜ HALİNE GELDİ.”

ATM sağlayıcısı şirket 2020 yılının başlarında 450 adet ATM ile hizmet veriyordu. Gün itibariyle 1800 adetten fazla ATM ile hizmet vermeye devam ediyor ve yıl sonunda bu sayının 4000 adeti geçmesi beklenmekte.

En Son Yazılar

Ünlü Bitcoin Analisti, Gözünü Bu Altcoin’e Çevirdi! Sert Yükseliş mi Geliyor?

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, paylaştığı başarılı tahminler ile kripto gündeminde…

08.02.2024 - 19:20

SON DAKİKA: Binance Web3 Cüzdanı, Artık Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’lerini Destekleyecek!

Son günlerde kripto para sektöründe ERC-404 token standardı ile inşa edilen altcoin'ler volatil yükselişler gerçekleştiriyor.…

08.02.2024 - 18:07

Bitcoin Son Dakikalarda 45 Bin Doları Aştı! BTC’de Yeni Hedef Kaç Dolar?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin hakimiyet kurduğu görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

08.02.2024 - 17:17

Balinaların Gözde Kripto Borsasından, Ripple (XRP), SOL ve Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Daha çok büyük yatırımcıların ve balinaların tercih ettiği bir kripto para borsası olan Deribit, kısa…

08.02.2024 - 16:20

Terra Kurucusu Do Kwon, ABD’ye İade Edilmeyecek! İşte LUNA ve LUNC’un Tepkisi..

Birkaç sene önceye kadar kripto para sektörünün en büyük projelerinden Terra Luna'nın kurucusu olan Do…

08.02.2024 - 15:11

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

Dev kripto para borsası Binance, bu sabah itibariyle MultiversX (EGLD) isimli altcoin'deki ağ yükseltmesini destekleyeceğini…

08.02.2024 - 13:58