Bitcoin (BTC)

Boğalar Borsalardan, Bitcoin (BTC) Çekimleri Gerçekleştiriyor!

Kripto para sektöründe beklendiği gibi ekim ayı yükseliş ile başladı. Birçok Bitcoin yatırımcısının ekim ayından büyük beklentileri olduğu görülürken, küresel piyasalarında bugün özelinde değer kazanması dikkat çekmekte.

Son dönemlerde ABD borsalarında yaşanan düşüşlere direnmeyi başaran Bitcoin, yükselişlerin başlamasıyla birlikte harekete geçti.

Boğaların ise Bitcoin’de gelen düşüşleri absorbe ettiği gözlenmekte. Ayıların satışlarına uzun bir aradan sonra alışlar ile karşılık veren boğalar, sektörde yavaş yavaş varlıklarını hissettirmeye başlamış durumda.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CryptoQuant’ın aktardıklarına göre, balinalar bugün itibariyle borsalardan devasa BTC çekimleri gerçekleştiriyor.

Balinaların hareketlerini takip eden WhaleAlert her ne kadar bu çekimleri paylaşmamış olsa da, bugün özelinde boğalar borsalarda 6 binden fazla Bitcoin’i soğuk cüzdanlara aktardı.

Piyasada bulunan Bitcoin’lerin yüzde 74’ü ise son 6 ay içerisinde hareket dahi etmedi. Spot piyasada alım yaparak BTC biriktiren yatırımcılar, kripto para sektörünün ilerleyen günlerde tekrardan toparlanmasını beklemekte.

ABD dolar endeksine baktığımızda ise kritik destek noktasına gerilediği görülüyor. 110 dolar desteğinin altında haftalık kapanışların gerçekleşmesi, 100 dolar seviyelerine kadar bir düşüşün yaşanmasını sağlayabilir.

Böyle bir düşüş esnasında ise 25 bin dolar seviyelerini zorlaması beklenen Bitcoin, altcoin‘lerin de değerine değer katmasına olanak verebilir.

Zor günlerden geçen altcoin yatırımcıları, ilerleyen günlerde gelebilecek olan olası yükselişler ile birlikte zararlarını telafi etmesi beklenmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51