Altcoin

Bitcoin’den Önce Bu Altcoin 100.000 Dolara Gidecek!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 46.000 dolar civarında konsolide olurken, popüler kripto analisti 2022 yılına damga vuracak 4 altcoin projesine dikkat çekiyor.Analist, Polygon (MATIC) ve Curve Finance (CRV) dahil olmak üzere dört kripto para biriminin bu yıl içerisinde 10 kat yükselme potansiyelinin olduğuna dikkat çekiyor.

MATIC, CRV, SUSHI ve YFI 2022 Yılına Damga Vuracak

YouToube kanalında yeni bir kripto para piyasası değerlendirme videosu çeken popüler kripto analisti ve yatırımcı Jason Pizzano, 254.00 takipçi kitlesine 2022 yılında patlamaya hazır ve en çok kazandıracak projeleri açıkladı.

İlk olarak, ölçeklendirme çözümü sunan Polygon’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.92 dolar seviyesinden düşmesine rağmen hala yükseliş trendinde olduğunu ve boğa görünümü verdiğini söylüyor.

”Fiyat düştüğü için kimse o kripto parada bahsetmiyorsa genellikle girmeniz gereken zaman gelmiştir.”

“Hala %50 Fibonacci (2.20 dolar) desteğinin üzerinde hareket ediyor. Kesinlikle boğa görünümünde olduğunu söylüyorum.”

Stable coinler için Ethereum blok zinciri üzerinde geliştirilen ve merkeziyetsiz bir yapıda olan Curve Finance (CRV) hakkında konuşan Jason Pizzano, şunları ifade etti:

”Curve Finance’nin kilitli toplam değeri 24 milyar dolar, piyasa değeri ise sadece 2.4 milyar dolar yani kilitli değere göre piyasa değeri sadece 0.1 oranında olduğu görülüyor.”

“Bence, %78’i kilitli bulunan CRV’in piyasa değeri kilitli toplam değerini (TVL) yakalayacaktır. Bunun için sadece 10x yapması yeterli olacak.”

Analistin incelediği sıradaki kripto para birimi ise merkezi olmayan SushiSwap’ın yerel jetonu SUSHI oluyor. Pizzano’ya göre SUSHI’nin küçük pazar değeri onu büyük kazançlar elde edecek bir hale getiriyor.

”1 milyar dolarlık piyasa değeri olan SUSHI, 10 milyar dolar piyasa değerine ulaşabilecek kadar büyük bir potansiyeli var. Değerine göre 10 kat yükselmesinin hiç bir şey olmadığını görüyorum.”

“SUSHI SON YÜKSELİŞİNDEN SONRA ŞU AN GERİ ÇEKİLDi. MAKUL GİRİŞ SEVİYELERİ OLARAK 6 İLA 7.50 DOLAR ARASI DEĞERLENDİRİLEBİLİR.”

Analistin radarına aldığı son kripto para ise yine merkeziyetsiz bir finans platformu olan Yearn Finance (YFI) oluyor. Pizzano, YFI’nin temellerinin sağlam olduğunu ve arkasındaki ekibin çok profesyonel bir strateji ile hareket ettiğini söylüyor. Teknik özeliklerinin ise yükselme belirtileri gösterdiğini vurguluyor. Analiste göre BTC, 100.000 dolara ulaşmadan YFI, 100 bin doların üzerine çıkabilir.

”YFI, 1.4 milyar toplam kilitli değer ile oldukça iyi görünüyor. Bitcoin 6 haneli rakamlara ulaşmadan YFI’nin ulaşacağını düşünüyorum”

En Son Yazılar

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34