Borsa

Bitcoin Borsası Binance’den, Altcoin Listeleme Duyurusu Geldi!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, piyasayı yönlendirmeye devam ediyor. Binance’in aldığı kararlar, altcoin‘lerin kaderini dahi değiştirebilmekte.

Bugün itibariyle Binance, BLUR isimli altcoin’i vadeli piyasada listeledi. BLUR’un vadeli işlemlere eklenmesi, yukarı yönlü sert hareketler sergilemesini sağlamış durumda.

Binance BLUR haricinde bugün itibariyle 3 altcoin paritesini daha listeledi. Popüler borsa altcoin duyuru metninde şu sözlere yer verdi:

“Binance, DOGE/TUSD ve WBTC/USDT ticaret çiftleri için 2023-04-28 11:00’de (TSİ) ve USDT/ARS ticaret çifti için 2023-04-28 15:00’de (TSİ) ticarete başlayacak.”

“Binance Spot Grid, alım satım başlangıç ​​saatinden sonraki 48 saat içinde DOGE/TUSD ve WBTC/USDT alım satım çiftleri için etkinleştirilecektir.”

“ARS itibari bir para birimidir ve başka herhangi bir dijital para birimini temsil etmez.”

“Binance, tamamen kendi takdirine bağlı olarak, bu duyuruyu herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle önceden haber vermeksizin değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.”

“Risk Uyarısı: Dijital varlık fiyatları, yüksek piyasa riskine ve fiyat oynaklığına tabidir. Yatırımınızın değeri düşebilir veya yükselebilir ve yatırdığınız tutarı geri alamayabilirsiniz. Yatırım kararlarınızdan yalnızca siz sorumlusunuz ve Binance, maruz kalabileceğiniz kayıplardan sorumlu değildir.”

“Geçmiş performans, gelecekteki performansın güvenilir bir göstergesi değildir. Yalnızca aşina olduğunuz ve riskleri anladığınız ürünlere yatırım yapmalısınız. Yatırım deneyiminizi, finansal durumunuzu, yatırım hedeflerinizi ve risk toleransınızı dikkatlice değerlendirmeli ve herhangi bir yatırım yapmadan önce bağımsız bir finansal danışmana danışmalısınız. Bu materyal mali tavsiye olarak yorumlanmamalıdır.”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14