Haberler

Bitcoin Borsası Binance, LUNA Ekibinden İstifa Edenleri İşe Alıyor!

Terra’nın ekibi, bir zamanların en iyi 10 kripto projesinden bir tanesi olan LUNA‘dan geriye kalanların ekipten ayrılmamasını için uğraşırken, giderek daha fazla insanın başka bir yerde iş bulmak için projeden ayrıldığı görülüyor.

Tabii ki, kripto devi Binance, böyle çekici bir fırsatı değerlendirmek isteyerek, BNB Zincirini inşa eden ekibe, LUNA‘dan ayrılan geliştiricileri dahil etmek istiyor.

Bu nedenle 17 Mayıs’ta Terra Luna‘nın altında çalışan projelerin finansman ve altyapı anlamında desteklenmesi için yeni bir duyuru yapıldı.

Bu açıklamada, BNB Chain, Terra blok zincirinden ayrılan projeler için özel destek sözü verdi. Bu olay için ise ünlü kripto para borsasının 1 milyar dolarlık özel bir fon ayırdığı öğrenildi.

Böyle cömert bir teklifin amacının ise çok belli olduğu gözüküyor. Çalışanların bir zamanlar çok umut verici olan kripto projelerinin geliştirilmesine devam etmek için, Binance‘in BNB Zinciri üzerine kurulu dApps serisinin genişletilmesine yardımcı olacağı öğrenildi.

Bu gerçekleşecek olan geliştirmelerin, aktif kullanıcı sayısında bir artışa ve buna bağlı olarak blok zincirinin popülaritesinde büyük bir büyüme yaşanmasını sağlaması beklenmekte.

BNB Chain‘in yatırım direktörü Gwendolyn Regina, “yenilikçi kripto dApp’lerinin bir sonraki dalgayı oluşturma” yolculuklarında “Terra Luna ekosistemindeki projelere” yardım etmeye hazır olduklarını belirterek bu fikri açıkça dile getirdi.

Binance borsası Terra Luna ekibine net bir destek vermese de, Terra ekosistemi içinde bulunan projelere destek vermesi, kripto piyasası için oldukça önemli bir hamle olarak görülüyor.

Yorumları Göster

  • zaten iyi olsalar luna dan göndermezler yada binance anlaşma yaparak lunanın içine yerleştigi birimlerdi tekrar geri alması normal nasıl olsa vurgun yapıldı luna çöktü luana coinsleride binance busd yaptı . binance prokoluna insanları güveni kazanması çok zor ikici büyük çöküşü binance yaşar yatırımcılar dikkatine .

En Son Yazılar

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33

SICAK GELİŞME: FED Yöneticisi Bitcoin (BTC) ETF’leri Hakkında Konuşuyor!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin…

15.02.2024 - 21:46