Haberler

Binance’in En Büyük Rakibi, Dev Bir Ortaklığa İmza Attı!

FTX, şu sıralar dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi oldu ve daha da büyümek için elinden geleni ardına koymuyor. Sam Bankman-Fried’ın kripto para borsası ve Solana’nın destekçisi olan kurum, şimdi milyonlarca dolarlık bir ortaklık daha yaptı.

Kısa süre önce NBA odaklı reklam anlaşmaları ve stadyum haklarını satın alması ile adından söz ettiren FTX, yeni bir ortaklık yaptı.

NBA’in en büyük ekiplerinden olan Golden State Warriors, yakında FTX reklamı yapacak. Kripto para borsası kısa süre önce de takımın yıldızı Stephen Curry’i elçisi ilan etmişti. FTX şimdi ise 10 milyon dolarlık bir fonlama ile Golden State Warriors’a sponsor oldu. Bu uluslararası ortaklık, dev basketbol takımı için ilk küresel kripto para anlaşması oldu.

CNBC tarafından aktarılan bilgilere göre şartlar kamuoyu ile henüz net paylaşılmadı ancak anlaşmaya aşina olan kişiler bunun çok yıllı bir anlaşma olduğunu söyledi. Bu da 10 yıl ve üzeri bir süreye işaret etmekte. Sözleşme ayrıntıları ise açıklanmadı.

FTX şu anda ticari işlem hacmine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası konumunda. CEO’su Sam Bankman Fried, 30 yaşın altında 22.9 milyar dolarlık net değeriyle kripto dünyasının en zengin adamı olmayı başardı ve CZ’yi geçti. Changpeng Zhao’nun kurduğu Binance ise hala borsalar arasında lider konumda.

En Son Yazılar

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, kısa bir…

14.02.2024 - 20:07