Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) ve NEO İçin Teknik Analiz..

Bir çok kripto para yatırımcısının portföyünde bulunan BNB ve NEO ilerleyen süreçte sert şekilde hareketlenmesi bekleniyor. Bir çok yatırımcının “sağlam kripto para” olarak nitelendirdiği BNB, Binance Borsası’nın yaptığı listeleme ve güncelleme haberleriyle fiyatlanamaya devam etmekte.

Binance Coin (BNB) İçin Kritik Seviyeler Neler?

CoinMarketCap verilerine göre 3. sıra bulunan BNB, yatırımcılarını güldürmeye devam ediyor. Bir çok BNB yatırımcısı Binance Borsası’nın uyguladığı politikalar sayesinde yatırımlarından kar etmeye devam ediyor.

ATH seviyesi olan 692 dolar seviyesinden çok uzaklaşmamış olan BNB, yayın saati itibariyle 635 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bugün yaptığı %3’lük düşüş ile bir geri çekilme yaşayan BNB, alım fırsatı vermeye devam ediyor.

631 dolar seviyelerinde bir ara desteği bulunan BNB, bu fiyatlardan parçalı bir şekilde yatırım yapmaya uygun gibi gözüküyor. İlerleyen günlerde kripto piyasasında geri çekilmeler olsa da en fazla major ana destek seviyesi olan 613 dolar seviyelerine kadar bir geri çekilme yaşanabilir.

671 dolarda bulunan ana direnç seviyesinin kırılmasının ardından “roketi takmak” deyimini kullanabileceğimiz BNB, çok sert yükselişler yapabilir.

NEO İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 47.50 dolar seviyelerinden işlem gören NEO, alt destek seviyesinin 44.86 olduğu major desteğinin üst kanadında bulunuyor. Yeni yatırımcı girişine uygun seviyede bulunan NEO, düşen trend çizgisini kırdığı sürece yatırımcılarını güldürebilir.

İlerleyen günlerde düşen ve yükselen trendlerin çakışması sebebiyle sert yukarı atılım yapabilecek olan NEO, düşen trendin kırılmasıyla birlikte aşağıdaki grafikte belirttiğimiz beyaz ok gibi bir hareket yapabilir.

Böyle bir hareket yapması durumunda yatırımcılarına %40’tan fazla kazan sağlayacak olan NEO, parçalı bir şekilde yeni yatırımcı girişine uygun durumda.

Okurlarımızın grafiklerde belirttiğimiz yeşil destek seviyelerinde parçalı alım yapıp kırmız olarak belirttiğimiz direnç seviyelerinde kar realizasyonu yaparak risklerini daha iyi yönetebilirler.

Yorumları Göster

En Son Yazılar

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09