Borsa

Binance CEO’u Changpeng Zhao’nun Tahmini Serveti Ortaya Çıktı!

Binance, 2017 yılında kurulsa da çok kısa sürede dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olmayı başardı. Binance CEO’su Changpeng Zhao da tabii ki bu yükseliş ile beraber servetine servet kattı.

Dünyanın en zenginlerinden birisi olarak görülen CZ, bugüne kadar sadece efsanelerde yer aldı ve kimse onun tam olarak ne kadar varlığının olduğunu bilmiyordu. Bloomberg ise yaptığı araştırma sonucunda CZ’nin gerçek servetini ortaya koydu.

Changpeng Zhao, Sektörün En Zengini

Bloomberg’in milyarderler endeksine girmeyi başaran CZ, buradaki araştırmacıların elde ettiği verilere göre neredeyse 100 milyar dolarlık bir servete sahip. CZ’nin tam olarak 96 milyar dolarlık servete sahip olduğu belirtiliyor ve bu da kendisini kripto para sektöründeki en zengin insan yapıyor.

CZ bu serveti ile ünlü işadamı Mukesh Ambani’yi bile geride bırakmış durumda. CZ’nin servetinin Berkshire Hathway CEO’su Warren Buffett ve Mark Zuckerberg’e çok yakın bir konumda olduğu görülmekte.

Aslında CZ’nin servetinin bundan çok daha fazla olduğu tahmin ediliyor ve bunun sebebi kendisinin kripto para yatırımlarının sır olar saklanması.

Gençken McDonalds bünyesinde bile çalıştığını ve BTC almak için evini sattığını belirten CZ, artık dünyanın en zenginlerinden birisi. Kripto para borsasının 2021 gelirinin ise 20 milyar doların üzerine çıktığı ifade edilmekte.

Tabii ki CZ’nin toplam varlığı kripto para sektörünün volatilitesinden dolayı çok hızlı artabilir veya düşebilir ancak şu an kendisi sektörün en zengini.

En Son Yazılar

Avalanche Ağı Çöktü, AVAX Kurucusu Açıklama Yaptı!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir proje olan Avalanche (AVAX), son saatler kripto…

23.02.2024 - 16:36

Bitcoin Ayısı Capo: Aklımdaki Senaryo Tutarsa, Binance’deki Bu Altcoin’e Yatırım Yapacağım!

Yaptığı tahminler ile kripto para sektörünün gündeminde yer alan bir analist olan Crypto Capo, bugün…

23.02.2024 - 15:34

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Bitcoin hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Trump, Başkan olarak görev…

23.02.2024 - 14:21

Bir Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile piyasanın dikkatini çekiyor.…

23.02.2024 - 13:14

Hackerlar Bu Kripto Projesinin Kurucusuna Saldırdı, Ethereum ve Bu Altcoin’ler Çalındı!

Kripto para sektörüne en büyük zararı veren isimlerin başında yer alan bilgisayar korsanları, bugüne kadar…

23.02.2024 - 12:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki Token Takasını Destekleyecek!

Popüler kripto para borsası Binance aldığı kararlar ile kripto gündeminde yer almaya devam ediyor. Binance'in…

23.02.2024 - 10:57