Ethereum (ETH)

Balinalar, Ethereum (ETH) Tarihinin En Büyük Stoğunu Yapıyor!

Ethereum fiyatının güçlü bir direnç seviyesi ile karşı karşıya geldiğini görmekteyiz. Ancak Santiment’in araştırmalarına göre zincir içi veri hareketliliği, piyasanın en büyük ikinci kripto parası olan ETH üzerine odaklanıyor. Bu araştırma, borsalarda dolaşımda olan Ethereum’ların soğuk cüzdanlara aktarıldığını ortaya koyuyor. Böylece Ethereum’un uzun vadede ralli yapma olasılığının arttığını görülüyor.

Santiment’ten edinilen bilgilere göre, Ethereum balinaları cüzdanlarına daha çok nakit girişi sağlıyorlar ve ETH alıyorlar. Alınan Ethereum’ların ise bireysel cüzdanlara aktarıldığı görülüyor. Bu noktada bireysel cüzdanlardaki ETH miktarının, kripto borsalarındaki Ethereum miktarını geçtiği belirtiliyor.

Bireysel yatırımcıların Ethereum’larını soğuk cüzdanlara çekmesi piyasada daha az satış baskısı oluşturduğu biliniyor. Borsa’daki ETH miktarının azalmaya başlaması Kasım 2020’den bu yana devam ediyor ve her hangi bir zayıflık göstermediği görülüyor.

Zincir içi verilerinde gösterilen oranların en yüksek seviyesine ağustos ayında ulaşıldığı belirtiliyor. Ay sonuna yakın Ethereum %20’ye yakın bir yükseliş sergilediği görülmüştü. Ardından %26’lık büyük bir düzeltme yaptığı da biliniyor. Bu düzeltme sırasında zincir içi verilerde, çok büyük miktarlardaki ETH’lerin soğuk cüzdanlardan kripto borsalarına transfer edildiği tespit edilmişti.

Öyle ki, kişisel cüzdanların büyüklüğü ile fiyat arasındaki korelasyon daha önce de sürekli gözlemleniyor. Bu veriler ışığında uzmanlar ve analistlerin görüşleri birbirine çok yakın. durumda. Mevcut verilere göre  Ethereum’un büyük bir boğa sezonu için hazırlık yaptığı düşünülüyor.

En Son Yazılar

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kilit açılımları kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Birçok altcoin kilit açılımları nedeniyle satış baskısı ile…

25.02.2024 - 17:56

ABD’li Dev Hedge Fonu Kurucusu, Bitcoin ve Altcoin Piyasasını Yorumladı!

Amerika merkezli en önemli hedge fonu şirketlerinden bir tanesi olan Pantera Capital'in kurucusu ve yöneticisinin…

25.02.2024 - 16:08

Bu Kripto Projesinin Ekibi Dolandırıcı Çıktı, Ethereum (ETH) Hırsızlığı Yapıldı!

Kripto para sektöründe bir süredir Blast ekosistemi üzerinde geliştirilen projeler dikkat çekiyor. Önümüzdeki süreçte Blast'ın…

25.02.2024 - 13:50

Santiment: Bu 16 Altcoin, Piyasadaki Yükselişlere Öncülük Ediyor!

Kripto para yatırımcıları çok uzun bir süredir piyasada bir altcoin rallisinin yaşanmasını bekliyor. Her ne…

25.02.2024 - 11:24

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler, Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Kripto para sektöründe hafta sonların genel olarak yatay bir trend hakim olsa da, bu hafta…

25.02.2024 - 00:38

İflas Eden Bu Bitcoin Şirketinden Alacağı Olanlar İçin Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!

2022 yılı itibariyle kripto para sektöründe büyük bir iflas furyası yaşandı. Terra Luna, FTX, Three…

24.02.2024 - 23:17