AltcoinBitcoin Borsası Binance, LUNA Ekibinden İstifa Edenleri İşe Alıyor!

Bitcoin Borsası Binance, LUNA Ekibinden İstifa Edenleri İşe Alıyor!

Binance borsasından önemli hamle

Takip et blank

Terra’nın ekibi, bir zamanların en iyi 10 kripto projesinden bir tanesi olan LUNA‘dan geriye kalanların ekipten ayrılmamasını için uğraşırken, giderek daha fazla insanın başka bir yerde iş bulmak için projeden ayrıldığı görülüyor.

Tabii ki, kripto devi Binance, böyle çekici bir fırsatı değerlendirmek isteyerek, BNB Zincirini inşa eden ekibe, LUNA‘dan ayrılan geliştiricileri dahil etmek istiyor.

Bu nedenle 17 Mayıs’ta Terra Luna‘nın altında çalışan projelerin finansman ve altyapı anlamında desteklenmesi için yeni bir duyuru yapıldı.

Bu açıklamada, BNB Chain, Terra blok zincirinden ayrılan projeler için özel destek sözü verdi. Bu olay için ise ünlü kripto para borsasının 1 milyar dolarlık özel bir fon ayırdığı öğrenildi.

Böyle cömert bir teklifin amacının ise çok belli olduğu gözüküyor. Çalışanların bir zamanlar çok umut verici olan kripto projelerinin geliştirilmesine devam etmek için, Binance‘in BNB Zinciri üzerine kurulu dApps serisinin genişletilmesine yardımcı olacağı öğrenildi.

Bu gerçekleşecek olan geliştirmelerin, aktif kullanıcı sayısında bir artışa ve buna bağlı olarak blok zincirinin popülaritesinde büyük bir büyüme yaşanmasını sağlaması beklenmekte.

BNB Chain‘in yatırım direktörü Gwendolyn Regina, “yenilikçi kripto dApp’lerinin bir sonraki dalgayı oluşturma” yolculuklarında “Terra Luna ekosistemindeki projelere” yardım etmeye hazır olduklarını belirterek bu fikri açıkça dile getirdi.

Binance borsası Terra Luna ekibine net bir destek vermese de, Terra ekosistemi içinde bulunan projelere destek vermesi, kripto piyasası için oldukça önemli bir hamle olarak görülüyor.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

1 Yorum

  1. zaten iyi olsalar luna dan göndermezler yada binance anlaşma yaparak lunanın içine yerleştigi birimlerdi tekrar geri alması normal nasıl olsa vurgun yapıldı luna çöktü luana coinsleride binance busd yaptı . binance prokoluna insanları güveni kazanması çok zor ikici büyük çöküşü binance yaşar yatırımcılar dikkatine .

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Dev Balinalar, Her Fırsatta Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor! Ralli mi Yaşanacak?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar kripto gündemine geliyor. Balinaların satın alım yaptıkları projeler, yükseliş döngülerinde diğer projelere kıyasla...

Bitcoin Borsası Binance Bu 4 Altcoin’i Delist Edeceğini Duyurdu, Sert Düşüşler Yaşandı!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla sektörün gündeminde yer almaya devam ediyor. Binance bu sabah itibariyle yeni bir altcoin delist duyurusu paylaştı. Platformdan...

Bitcoin Son Dakikalarda 44 Bin Doları Aştı! İşte Apple Kurucusunun BTC Fiyat Tahmini..

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, lider kripto para birimi Bitcoin'e (BTC) verdiği desteklerle tanınıyor. Wozniak yine...

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin Yakım Duyurusunu Paylaştı, Yükseliş Yaşandı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Gala (GALA), yeni bir yakım planını duyurdu. Bu son paylaşılan duyuruya göre maksimum GALA'nın...

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsası UpBit, paylaştığı altcoin listeleme hamleleri ile gündeme geliyor. Başarılı borsa bugün itibariyle ise Space ID (ID)...

49 Yıllık Analist: Bitcoin’de (BTC) Ralli Daha Yeni Başlıyor!

Finans piyasalarında yakından takip edilen bir isim olan Peter Brandt, dönem dönem kripto varlıkları da analiz ediyor. 1.975'den bu yana finans piyasalarında yer alan...