Haberler

2022’de Ethereum, Elrond (EGLD) ve Polygon (MATIC) Durmayacak: Lark Davis Yorumladı!

Son zamanlarda yaptığı doğru tahminlerde ön plana çıkan popüler kripto para analist Lark Davis Ethereum (ETH), Elrond (EGLD) ve Polygon Network’un (MATIC) 2022 yılında neden en çok kazandırma potansiyeli olan projeler olduğunu ve bu projelere neden güvendiğini açıkladı.

2022 Yılının Yıldızları ETH, EGLD ve MATIC Olabilir

Kripto para analisti ve yatırımcı Lark Davis, YouToube kanalından yayınladığı bir videoda ETH, EGLD ve MATIC için 2022 yılı beklentilerini paylaştı. Kendi portföyünün de büyük bir bölümünü bu üç altcoin projesine ayırdığını söyleyen Davis, şunları ifade etti:

”Ethereum fiyatının beş basamaklı sayılara ulaşacağını öngörüyorum. Ayı sezonu gelmeden önce muhtemelen ETH fiyatı 20.000 dolar üzerine çıkmış olacak.

Ethereum için katman 2 ölçeklendirme çözümleri var. Ayrıca ETH hisse kanıtı protokolüne geçiyor. Herkesin şikayet ettiği korkunç derecede kötü olan Ethereum iş kanıtı ispatı olmayacak. artık ETH ekonomisini kökten değiştirecek yeni adımlar hayata geçiriliyor.

Dolayısı ile hisse kanıtına geçişin bir parçası olarak yeni oluşturulan Ethereum’un, yıllık emisyonlarında %90’lık bir azalma olacak.

Ethereum gelecek yıl deflasyonist olacak, arzı her geçen gün azalacak. Muhtemelen önümüzdeki 5 ila 10 yıl içerisinde 100 milyonun altına inecek.”

Elrond (EGLD)

”Bence 2022 yılı Elrond için özel bir yıl olacak. Çünkü, Maiar borsasını başlatıklarını gördük. Artık USDC ile EGLD jetonunu takas edebileceksiniz.

AYrıca Elrond’ın standart jetonları için merkezi borsalardan takas desteği de var. Bunlar çok büyük gelişmeler ve 2022 yılında fiyata çok büyük etki edeceğini tahmin ediyorum.”

Polygon Network (MATIC)

”Polygon jeton yakımlarına başlayacak. bu kesinlikle uzun vade için çok olumlu bir durum. Böylece kullanıcılar artıyor, yeni satın almalar ve MATIC ağı üzrinde daha fazla uygulama geliştiriliyor veya entegre ediyor.

Polygon konusunda çok iyimserim, 10 dolara gideceğini tahmin ediyorum. Ama biraz zaman alabilir, bu da sorun değil.”

Diğer analistler ETH, EGLD ve MATIC hakkında ne düşünüyor?

Popüler kripto analistlerinden DonAlt, Ethereum’un Bitcoin karşısında hala boğa görünümde olduğunu düşünüyor. Diğer analistler ise genel olarak olumlu yönde görüş bildirerek, kripto piyasasında ikinci bahara kesin gözle bakıyorlar.

En Son Yazılar

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33

SICAK GELİŞME: FED Yöneticisi Bitcoin (BTC) ETF’leri Hakkında Konuşuyor!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin…

15.02.2024 - 21:46

Popüler Analist: Bitcoin’de (BTC) Düşüş, Bu Altcoin’de Ralli Bekliyor!

Popüler bir kripto para analisti olan Ali Martinez, yaptığı tahminlerle kripto piyasasının gündeminde kalmaya devam…

15.02.2024 - 21:07