Altcoin2022 Yılında En Çok Yükselebilecek Olan Metaverse Projesi Hangisi?

2022 Yılında En Çok Yükselebilecek Olan Metaverse Projesi Hangisi?

BLOK arazi ve dükkan satışları başlıyor!

Takip et blank

Bugün itibariyle 2021 yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz yıl kapanışını 29.000 dolar seviyelerinde yapan Bitcoin yayın saati itibariyle 47.900 dolar seviyelerinde bulunuyor.

1 Yıl içinde yaşadığı sert düşüşlere rağmen halen %45’lik bir yükseliş sergilemiş olan BTC, altcoinlere de çok güzel fırsatlar vermişti. Metaverse projelerindeki potansiyeli gören kurumsal yatırımcılar bu alana yönelmeye devam ediyor.

2021 yılının son çeyreğinin Metaverse projelerinin 2022 yılında yapacağı yükselişlerin fragmanı olarak tanımlayan analistler, bu yeni yılda yakın takibe alınması gereken projeleri takipçileriyle buluşturuyor.

Bloktopia (BLOK) 2022’ye Damga Vurabilir!

Metaverse projeleri arasında yatırımcıların dikkatini çekmeye devam eden BLOK, 2022 yılında en çok kazandıracak olan Metaverse projesi olması bekleniyor. Bu hafta sonu kendi evreninin açılmasıyla beraber arazi ve dükkan satışlarına başlayacak olan BLOK, bu satışlar ile yapılacak BLOK alımlarıyla fiyatını çok yüksek seviyelere çekebilir.

İlgili Haber
En İyi Kazanç Getirecek Coin, BLOK Olabilir! Bloktopia'nın Binance Listelemesi, Her An Gelebilir!

Yakın gelecekte BLOK alımlarıyla yakım yapılacağını açıklayan ekip, fiyatı arz yakımı ile daha üst seviyelere taşımayı hedefliyor. SAND ve MANA gibi evrenlerinin açılmasının ardından sert yükselen Metaverse projelerine bir yenisi olarak BLOK’un eklenmesi çok olası gözükmekte.

Bloktopia’nın evreninde bulunan BlokPad’de BLOK’larınızı stake ederek ön satışlara katılmanız mümkün. Daha önce SIDUS + SENATE lansmanı yapan Bloktopia, şimdi ise SynCity ön satışı düzenliyor.

BLOK İçin Kritik Seviyeler Neler?

CoinMarketCap verilerine göre 474 milyon dolar piyasa değeriyle 238. sırada bulunan BLOK, yayın saati itibariyle 0.057 seviyelerinde bulunuyor. ATH seviyesinden %70 oranında düşüş yaşamış olan BLOK büyük potansiyel barındırıyor.

Kritik destek seviyesi olarak 0.047 – 0.050 dolar seviyelerini söyleyebileceğimiz BLOK’da önce 0.05890 dolar ardından ise 0.06946 dolar seviyeleri kritik direnç olarak göze çarpıyor.

Bu seviyelerin kırılmasıyla sert yükselişler yapabilecek olan BLOK, önümüzde ki günlerde evrenin açılmasıyla yeni bir borsa listelemesi gelebilir gibi duruyor. Bir çok kurumsal firmanın yatırım yaptığı BLOK’a arazi ve dükkan satışları için alım yapılacak borsalar, Kucoin ve Gate.İO gibi daha düşük hacimli borsalar olarak gözüküyor.

Bu kadar alım hacmini karşılaması için daha büyük borsalara girmesi beklenen BLOK’un ilerleyen günlerde değerine değer katması beklenmekte.

blank

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

İşte Ethereum Kurucusu Buterin’in Övgüyle Bahsettiği 12 Kripto Projesi!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son süreçte yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Buterin'in blog veya sosyal medya hesaplarından paylaştığı gönderilerinde...

Bitcoin Borsası Binance’den Bu 2 Altcoin’e Güzel Haber! İşte Ayrıntılar..

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bu sabah itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Binance son duyurusunda IoTeX (IOTX) ve Optimism...

SICAK GELİŞME: Dogecoin Aşığı Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin 3 Katlık Artış Yaşadı!

Kripto para sektöründe son günlerde boğa trendi alevlenmiş gibi gözüküyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) sert yükselişler gerçekleştirmesi, haliyle tüm kripto varlıkların değer...

DİKKAT: Bitcoin Borsası Binance, BNB Beacon Zincirini Kullanımdan Kaldırıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde yer alıyor. Binance bugün itibariyle paylaştığı duyuruya göre BNB...

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Delist Etme Kararı Aldı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası Coinbase, Status (SNT) isimli altcoin'i delist ediyor. Binance'de de listelenmiş bir altcoin olan SNT, Coinbase'in...

Dev Kripto Balinası, Bitcoin Yükselirken Bu Şaka Altcoin’ini Topluyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) yükselişleri ile birlikte sektördeki FOMO'da alevlenmeye başlamış durumda. Her ne kadar dev bir altcoin rallisi halen yaşanmasa da,...