Altcoin2021 Yılında Bitcoin ve Birçok Altcoin Wall Street'e Giriş Yapıyor!

2021 Yılında Bitcoin ve Birçok Altcoin Wall Street’e Giriş Yapıyor!

Kripto paralara kurumsal yatırımcı akını devam ediyor.

Takip et blank

S&P Dow Jones Indices önümüzdeki yılda kripto paralara verecekleri önemin artacağını ve kripto para endekslerini başlatacağını duyurdu.

S&P Dow Jones Indices 4 Aralık günü gerçekleştirdiği basın toplantısında Bitcoin ve kripto paraları yeni bir varlık sınıfı olarak tanımladı.

Kripto Para Endeksleri Wall Street’e Geliyor

Bitcoin ve 550’ye aşkın altcoin endeksleri Wall Street’te işleme açılıyor. Bu konuyla ilgili ABD’nin Lukka şirketi ile anlaşma sağlandığını açıklandı.

S&P DJI Küresel İnovasyon ve Strateji Başkanı Peter Roffman:“Bitcoin ve altcoin gibi dijital paraların hızla yükselen bir varlık sınıfı haline gelmesiyle birlikte merkeziyetsiz, güvenilir ve yatırımcı dostu endeksler için zamanın geldiğini düşünüyoruz” diye açıkladı.

“Bu yeni sektöre daha fazla şeffaflık sağlamak için dijital varlık veri hizmetlerinde ön saflarda yer alan Lukka ile çalışacağımız için heyecanlıyız.”

blank

Bitcoin ve altcoinlere kurumsal akın devam ediyor. S&P Dow Jones Indices’te bu kervana katıldı. Önümüzdeki günlerde kripto paraların dünyaya tanınırlığını önemli derece artıracak olan bu projeyi yatırımcılar dört gözle takip ediyor.

Lukka CEO’su Robert Materazzi, “S&P DJI ile gerçekleştirdiğimiz bu ortaklık , kripto para ekosistemi ve geleneksel finans hizmetleri arasında köprü kuran bir başka dönüm noktasıdır” diye belirtti ve ekledi.

“Hızla olgunlaşan bir sektörde S&P DJI gibi son derece saygın markalar ile çalışırken kurumsal standartlar oluşturmak büyük öneme sahiptir. Lukka, S&P DJI ile iş birliği yaparak inovasyonu ilerletmekten dolayı heyecan duyuyor.”

Yapılan açıklamalarda Bitcoin dışında hangi altcoinlerin dahil edileceği ve nasıl bir ekosistem oluşturulacağı belirtilmedi.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları, tüm kripto varlıkların değer kazanmasını sağladı. BTC bu hafta...

Robert Kiyosaki: Aptal Olma, Bitcoin (BTC) ve Bu 2 Ürünü Topla!

Dünyanın en çok satan kişisel gelişim kitaplarından bir tanesi olan "Zengin Baba Yoksul Baba'nın" yazarı Robert Kiyosaki, geleneksel finans piyasalarının ve kripto para sektörünün...

Dev Yatırım Şirketi Kurucusu, Bitcoin’de (BTC) Yeni Fiyat Hedefi Verdi!

Yatırım şirketi Mechanism Capital'in kurucu ortağı Andrew Kang, lider kripto para birimi Bitcoin'e (BTC) yönlendirilebilecek önemli miktarda küresel zenginlik ve gelirin olduğunu düşünüyor. Her ne...

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı adımlarla dikkat çekiyor. HTX borsasının başkanı Sun, yaklaşık 30...

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin, Yeni Launchpad’ini Duyurdu! Fiyat Tepki Veriyor..

Son dakikalarda dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan BakerySwap (BAKE), yeni launchpad'ini duyurdu. Bitcoin'in 50 bin doları aşması şerefine bir launchpad...

Dev Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor! Son Durum Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkiliyor. Balinaların satın alım yaptığı projeler, boğa dönemlerinde...