Analiz

1inch Network’ünün Polygon’a Genişlemesi Ve 1inch Fiyat Analizi!

Dünyanın en büyük kripto para borsasında geçtiğimiz yılın sonlarında listelenmesiyle birlikte hızlı kazanç elde etmek isteyen yatırımcıların ilgi odağı olan 1inch, geçtiğimiz hafta 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Likidite Kaynakları Artıyor!

Bilindiği üzere kripto paraların en büyük sıkıntısı olan ölçeklendirme sorunu için 1inch ekibi, Polygon ağına genişlediklerini bildirdi. Ağdaki bu genişlemeyle birlikte 1inch kullanıcıları Polygon’da Curve (CRV), SushiSwap (SUSHI), QuickSwap, Aave V2 ve Cometh gibi birden fazla likidite kaynağına erişim sağlayacak.

Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme platformu olan Polygon, 1inch için güçlü bir ağ yapısı sağlayarak ölçeklendirilebilirlik sorunun aşılmasını sağlamayı planlıyor.

Ayrıca 1inch ekibinin Twitter hesabından bugün yaptığı bir diğer açıklama ise yeni ortaklıklar oldu. 1inch’in Omni Consumer Protocols ve DeFi’a köprü görevi gören OpenDAO ile anlaşmış olması, orta uzun vade de büyük bir değer artışı yaşanabileceğini gösteriyor.

Günlükte Yükselen Trend İçin Gereken Seviye!

Teknik anlamda genellikle trendler için önemli olan unsurlardan biri olan 20 günlük hareketli ortalamaya (MA20) denk gelen 5.782 dolar altında seyreden 1inch, yükseliş için bu seviye üzerinde günlük mum kapanışları yapması gerekiyor.

1inch (1INCH) Günlük Grafik – Kaynak: Tradingview

5 – 5.37 dolar aralığından destek bulan ve RSI tarafında da 50 seviyesinde tutunan 1inch, yayın saati itibariyle 5.745 dolar üzerinden alıcı buluyor. Ayrıca StochRSI göstergesinin de oversold yani aşırı satım bölgesinde olduğu görülüyor. Bu durumda BTC tarafında olumlu fiyat seyriyle 1inch’in de yükselmesi beklenebilir.

1inch fiyatının MA20 seviyesini geçmesiyle başlayacağı düşünülen momentum, 6.30 dolara hızlı bir atağın gelmesini ve ilerleyen günlerde bir önceki tepeye kadar yükselişin gelmesini sağlayabilir.

Bu yükseliş planında hedefin 10 dolarlık psikolojik seviye olduğu belirtilirken düşüş yönlü bir hareket olması halinde yeşil bölge altındaki mum kapanışlarında stop olma yoluna gidilebilir.

* Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir, lütfen kendi yatırım kararlarınızı bizzat kendiniz alınız.

En Son Yazılar

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta sonu özelinde de yatay hareketler sergilemeye devam…

03.02.2024 - 23:47

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16

Ali Martinez: Binance’deki Bu Altcoin, 20 Kat Artabilir!

Başarılı kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dönem…

03.02.2024 - 21:13

Dev Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Tutan Herkesin Varlıklarını Sattı!

Dev kripto para borsası Coinbase, 21 Aralık 2023 tarihinde bir Bitcoin hard forku olan Bitcoin…

03.02.2024 - 20:10

Epic Games, Bu Altcoin’in Oyununu Listeleyecek! İşte Ayrıntılar..

Son dönemlerde kripto oyunlarına ilgi yeniden artmaya başladı. Gelen bilgilere göre Epic Games yakında Call…

03.02.2024 - 18:56