Altcoin

Yüzbinlere Seslenen Analist, Haziran Ayında Rekor Kıracak Altcoinleri Açıkladı

YouTube’un kripto paralar konusunda en çok izlenen kanallarından birisi olan Altcoin Daily’nin sunucusu Aaron Arnold, önümüzdeki ay piyasanın düzelmesini beklediğini belirtti. Arnold, Bitcoin’in (BTC) sert hareketlerinin sonuna gelindiğini düşündüğünü vurguladıktan sonra, haziran itibarıyla hafif bir altcoin rallisi beklediğinin altını çizdi.

Cardano, Yükselişi Göğüsleyebilir

Arnold’a göre bu listede yükseliş elde etmesi beklenen ilk kripto para birimi ise Cardano (ADA) olacak. ADA fiyatının Alonzo hard forku sayesinde rekora ilerleyeceğini belirten analist, listesinin başına bunu koydu. Alonzo hard forku ile Cardano ağındaki akıllı kontratlar tam fonksiyona kavuşacak ve Ethereum ağına gerçek anlamda rakip olabilecek. Arnold, CoinShares’in geçtiğimiz haftaki raporuna da dikkat çekerek kurumsal isimlerin 10 milyon dolarlık ADA yatırımı yaptığını hatırlattı.

Arnold, ADA’dan sonra yükseliş beklediği kripto paralar arasında Ethereum’un (ETH) da olduğunu belirtti. Bunun da aynı Cardano gibi protokol güncellemesi ile yükselişe geçeceğini belirten Arnold, EIP-1559 ile her şeyin değişeceğini düşünüyor.

Analist, üçüncü sıraya ise Polygon’u (MATIC) koydu. Ethereum odaklı ölçeklenebilirlik çözümü MATIC’in kendi ağını oluşturduğunu belirten analist, bunun da top 10 içerisine girme şansına sahip olduğunu ifade etti.

Arnold, DeFi projelerinin artışının Uniswap’e (UNI) yükseliş getireceğini de vurguladı. UNI fiyatının yeni bir rekor kırmasını bekleyen ünlü analist, son olarak da ThorChain’e (RUNE) ışık tuttu. RUNE, analiste göre “kripto para sektöründeki merkezsizliği yeniden oluşturuyor” ve gelecek vaat ediyor.

En Son Yazılar

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündemine geliyor. Başarılı borsanın destek verdiği…

31.01.2024 - 13:07

Bitcoin ve Altcoin’lerde Gözler FED Faiz Kararına Çevrildi! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatırımcıların gözleri ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararına çevrilmiş durumda.…

31.01.2024 - 12:35