Bitcoin (BTC)

Yeni Fransa Şövalyesinden, Bitcoin’e (BTC) Övgü Dolu Sözler!

Eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu yöneticisi J. Christopher Giancarlo, kripto para birimlerine verdiği destekler ile tanınıyor. “Paranın Geleceği için Mücadele” kitabının yazarı Giancarlo, Fransa’da kritik bir unvana sahip oldu.

Yakın tarihli gerçekleştirilen “Ulusal Liyakat Nişanı’nda” artık Fransa şövalyesi olarak atanan J. Christopher Giancarlo, bu unvana sahip olmanın haklı gururunu yaşamakta.

Ödül töreninin başkanı ve Fransa’nın ABD büyükelçisi Philippe Étienne’den Giancarlo’nun Christopher Giancarlo’ya gönderdiği mektupta şu sözlerin yer alması dikkat çekti:

“Bu onur, Fransız yetkililerin finansal piyasaları ve kripto para sektörünün potansiyellerini anlamamıza duyduğumuz büyük saygıyı yansıtıyor.”

Paranın Geleceği için Mücadele” kitabının yazarı ise ödül töreni sırasında Fransa’ya büyük minnet duyduğunu açıkladı. Ünlü diplomatın evinde gerçekleştirilen törende Giancarlo şu sözleri aktardı:

“Ödülü aldığım için oldukça mütevazi hissediyorum. Ancak itiraf etmeliyim ki bunu hükümetteki birçok meslektaşım, ailem ve sevgili arkadaşlarımın önünde yapmak özellikle tatmin ediciydi.”

Eski CFTC çalışanı olan Giancarlo, ödülü aldığı sırada kripto para birimlerinden bahsetmekten de geri durmadı:

“Bitcoin vadeli işlemlerine yeşil ışık yakarak siyasi riske girme yönünde gösterdiğimiz cesaret, yasal ticaret ve yatırım konularında oluşabilecek yasal düzenleme risklerini azalttı.”

“Her ne kadar günümüzde bir başka ‘kripto kışı’ yaşanıyor gibi dursa da, finansal varlıkların geleceğinin dijital tokenler gibi olacağına dair aklımda hiçbir soru işareti yok.”

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28