Bitcoin (BTC)

Yatırımcılar, Bitcoin’e (BTC) Neden Küstü? İşte Sebepleri!

Kripto piyasası bugün itibariyle yatay gidişini sürdürmeye devam ediyor. Bitcoin an itibariyle 42.000 dolar seviyelerinde çakılı kalmış durumda.

Birçok yatırımcı artık gelen düşüşlerden sıkılarak piyasanın tekrardan eski günlerdeki hareketleri gibi yukarı yönlü hareketler sergilemesini arzulamakta.

Her ne kadar geçtiğimiz günlerde lider kripto para eski boğa günlerine anımsatan yükselişler sergilemiş olsa da, bu yükselişlerin çok uzun sürmediği gözlenmekte.

Bazı altcoin yatırımcılarının %90’a varan zararda olması kripto sektörüne yeni yatırımcı girişini engellemeye devam etmekte.

Piyasada bulunan yatırımcıları küstüren market makerlar, ilerleyen süreçte yukarı yönlü çok sert birkaç mumun gerçekleşmesini sağlamak zorunda gibi gözüküyor.

Bu zamana kadarki en büyük Bitcoin konferansı gerçekleşti ancak lider kripto para halen kademe kademe değer kaybediyor, bu olacak iş değil.

Bitcoin konferansında Jack Maller’in yaptığı açıklamalar kripto piyasası tarafından net bir şekilde anlaşılsa da, yatırımcıların ne Bitcoin‘e ne de son 4 ayda %90 değer kaybeden altcoinlere güveni ve inancı kalmamış durumda.

Bütün umutların tükendiği bu dönemde Bitcoin ve altcoinlerin yükselişlere başlaması çok daha büyük bir olası olarak görülüyor.

İlerleyen günlerde Tesla haberi gibi gelişmelerin gelmesiyle birlikte Bitcoin‘in sert bir şekilde yukarı yönlü hareket ettiğini görebilir.

Bitcoin‘in değer kazanmasının ardından tekrardan dünyanın gözü kripto piyasasının üzerine çevrilebilir. Çok büyük bir potansiyel barından BTCtekrar mı yükselişe başlıyor, bu sefer kaçırmamalıyım!” düşüncesiyle yatırımcıları FOMO‘ya sokması beklenmekte.

Oluşacak olan FOMO ortamında ise 4 aydır düşüş yaşayan altcoinlerin, 1 hafta içerisinde bu düşüşleri telafi etmesi bekleniyor.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51