Gündem

Yapı Kredi Bankası, Vadaa Maskotunun NFT’lerini Satışa Çıkardı!

Hem dünyada hem de Türkiye’de çokça ilgi gören ve sevilen maskot Vadaa’nın NFT koleksiyonu satışa çıkıyor. Yapı Kredi World’ün 30. yıl şerefine Vadaa’nın NFT’lerini sunması piyasa da ilgi gördü.

OpenSea üzerinden satışa çıkacak NFT’ler toplamda 20 adet olacak. 19 adet farklı Vadaa karakteri ve 1 adet eskiz Vaada’nın 20 yıl önceki ilk çiziminin NFT’leri satışta olacak

Yapı Kredi bu atılımla bir çok kripto para yatırımcısının sevgisini kazanmış durumda. Ünlü banka böylelikle kendi karakteriyle NFT üretip hediye eden marka olacak.

Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın konuyla ilgi şu açıklamalarda bulundu;

“Vadaa önce 2003 yılında kampanyalarımızın habercisi olarak hayatımıza girdi. Bugün ise yapılan pek çok araştırmaya göre Türkiye’nin en tanınan, en sevilen ve en popüler maskotlarından biri.

Öyle ki, müşterilerimizin yoğun talepleri sonucunda satışına başladığımız Vadaa’larımızdan elde ettiğimiz gelirle TEGV’e bağışta bulunuyoruz. Tüm bunlar sebebiyle Vadaa Yapı Kredi için bir maskotun ötesinde çok güçlü bir özvarlık.

Her daim zamanın bir adım ötesindeki Vadaa’larımız şimdi ise dijital eserlere sahip olmak için kullanılan bir sertifika niteliğindeki NFT dünyasına adım attı.

Vadaa maskotunun bir çok insan için farklı bir yeri olduğunu söyleyen Öztaşkın, konuşmasını şu sözlerle son verdi:

“NFT, son dönemde pek çok değerli sanatçının eserlerini sunmak için önemli ölçüde kullanılan bir teknoloji. Hazırladığımız Vadaa koleksiyonumuz dünyanın en büyük NFT platformlarından olan OpenSea’de, Worldcard hesabı altında listelenecek.

Bu NFT’ler, sosyal medya üzerinden ve bankamız içerisinde düzenlenecek çekilişlerle kullanıcılara ve Yapı Kredi çalışanlarına hediye edilecek. İlklerin markası Yapı Kredi olarak gerçekleştirdiğimiz bu projeyle birlikte, ilk defa bir marka karakteriyle NFT üreten ve hediye eden marka olacağız.

Yapı Kredi olarak yenilikleri sektörümüze kazandırmaya ve örnek olmaya devam edeceğiz.”

World’ün 30. yılı şerefine bu NFT’ler yanı sıra bir çok çekiliş düzenleyen banka, kullanıcılarına binlerce WorlPuan, 3 tane Jeep Grande otomobil ve 30 tane İphone 12 Pro hediye edecek.

 

En Son Yazılar

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16

Ali Martinez: Binance’deki Bu Altcoin, 20 Kat Artabilir!

Başarılı kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dönem…

03.02.2024 - 21:13

Dev Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Tutan Herkesin Varlıklarını Sattı!

Dev kripto para borsası Coinbase, 21 Aralık 2023 tarihinde bir Bitcoin hard forku olan Bitcoin…

03.02.2024 - 20:10

Epic Games, Bu Altcoin’in Oyununu Listeleyecek! İşte Ayrıntılar..

Son dönemlerde kripto oyunlarına ilgi yeniden artmaya başladı. Gelen bilgilere göre Epic Games yakında Call…

03.02.2024 - 18:56

Binance’deki Bu Metaverse Altcoin’in de Yine Yüklü Satış Yapılıyor!

Son birkaç gündür META'da yaşanan devasa artışlar ile birlikte metaverse altcoin'leri gündeme gelmeye başladı. META'daki…

03.02.2024 - 17:31

Balinaların Bitcoin (BTC) Yatırımlarında Son Durum Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bir süredir yatay hareketler sergiliyor. 40 bin - 44…

03.02.2024 - 15:25