Bitcoin (BTC)

Yapay Zekaya Göre, Bitcoin (BTC) 31 Mayısta Bu Seviyede Olacak!

Kripto para sektöründeki yapay zeka furyası büyümeye devam ediyor. Tesla kurucusu Elon Musk’ın dahi AI furyasına destek vermesi, haliyle son dönemlerde yapay zeka ürünlerinin ciddi sıçramalar gerçekleştirmesini sağladı.

Son dönemlerde ise lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil hareketler sergiliyor. Yatırımcılar artık BTC’nin hareketlerini öngöremez olmuş durumda.

Başarılı bir yapay zeka veri sağlayıcısı olan PricePredictions’daki makine öğrenimi algoritmalarının aktardıklarına göre, Bitcoin mayıs ayı itibariyle kademeli bir şekilde düşüş yaşayacak.

Her ne kadar birçok kripto yatırımcısı mayıs ayı özelinde BTC ve altcoin‘lerde yükseliş bekliyor olsa da, beklenen sert yükselişler bu ay itibariyle de başlamayabilir.

Bitcoin (BTC), Mayıs Ayında Büyük Bir Çöküş Yaşayacak mı?

Şuan itibariyle geleneksel finans piyasalarında “Sell in May and go away” düşüncesinin baskınlık kurduğu görülüyor. Bu “mayısta sat ve git” düşüncesi her ne kadar kripto yatırımcıları arasında yaygınlaşsa da, bu düşüncenin kripto varlıkları doğru temsil edemediği gözlenmekte.

Her ne kadar PricePredictions’daki makine öğrenimi algoritmalarına göre 31 Mayıs tarihine kadar BTC 28.265 dolar seviyelerine gerileyecek olsa da, bu düşüşün kayda değer bir hareketlilik olmayacağı gözlenmekte.

Geçtiğimiz aylarda başarılı sonuçlar veren yapay zeka tahminleri, mayıs ayı itibariyle yine başarılı olabilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45