Ripple (XRP)

Yapay Zeka Açıkladı: 1 Şubat Günü, Ripple (XRP) Kaç Dolar Olacak?

Kripto para birimleri son günlerde ciddi yükselişler yaşıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile birlikte hareketlenmeye başlayan altcoin’ler, kademe kademe yatırımcılarının zararlarını telafi etmeye başlamış durumda.

Sektörün en önemli altcoin‘lerinden bir tanesi olan Ripple (XRP) son 2 hafta içerisinde yüzde 15’lik bir yükseliş yaşadı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile davası devam ettiği için halen beklenen patlamayı yaşayamayan XRP, son hareketleri ile yine yatırımcılarını heyecanlandırmayı başardı.

Bir yapay zeka algoritması olan PricePredictions’daki verilere göre, 1 Şubat 2023 tarihinde popüler altcoin XRP 0.40 dolar seviyelerine ulaşacak. Bu tahmine göre, XRP önümüzdeki 2 hafta içerisinde yüzde 2.5’luk bir artış yaşayacak.

Ripple yatırımcılarının beklentisi her ne kadar çok daha yüksek olsa da, SEC davasının belirsizliği halen XRP fiyatındaki yükselişleri baskılamaya devam ediyor.

SEC Davasından Güzel Haberler Gelirse, XRP Kaç Dolara Yükselir?

Her ne kadar yapay zeka algoritmaları önümüzdeki günlerde XRP’de büyük bir patlama beklemese de, SEC davasından gelebilecek güzel bir haber Ripple’ı hareketlendirebilir.

Böyle bir senaryoda ilk etapta düşen trendini kırması beklenen XRP, kısa bir süre içerisinde 0.5793 dolar direncine kadar yükseliş yaşayabilir gibi duruyor. 0.5793 dolar direncinin aşılması ise yeni bir XRP boğasının başlamasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16