Altcoin

XTZ, Ubisoft İle Anlaştı: Fiyatı Uçtu! Tezos Teknik Analizi

Kripto para projeleri, büyük şirketlerle anlaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyun sektörünün en büyük firmalarından bir tanesi olan Activision ile anlaşan Shiba Inu’dan sonra bir yeni anlaşmada Tezos’dan geldi.

Oyun sektörünün lokomotif şirketlerinden bir tanesi olan Ubisoft ile anlaşma imzaladığını duyuran Tezos, XTZ fiyatının çok sert yükselmesini sağladı. Oyunların içlerine NFT eklemeyi planlayan şirket XTZ’yi seçti.

Assassin’s Creed, FarCry, Watch Dogs gibi dünyanın en büyük oyunlarını yapmış olan şirket artık Tezos ile birlikte çalışacak. Tezos yapılan bu anlaşmayı resmi twitter hesabı üzerinden takipçileriyle buluşturdu.

XTZ Fiyatı Yükselişine Son Hız Devam Ediyor!

Her ne kadar bir düşüş dönemine girsek te Ubisoft gibi dünyaca ünlü bir şirketle anlaşma imzalayan Tezos, XTZ’nin sert bir şekilde değer kazanmasını sağlamış durumda. Sadece tek bir mumla %30’dan fazla yükselen XTZ, yayın saati itibariyle 5.38 seviyelerinden fiyatlanıyor.

5.35 – 5.60 dolar seviyelerinde bulunan direnç seviyesinin içine girmiş olan XTZ, sert yükselişine devam etmek için bu gece 03.00 gerçekleşecek olan günlük kapanışı bu seviyelerin üstünde yapması gerekli.

Bu seviyelerin üstünde kapanış yaptığı takdir de 7.19 dolar direnç seviyesine kadar yükselebilecek olan XTZ, 5.35 – 5.60 dolar direncinden red edilmesi durumunda önce 4.52 dolar desteğine burada da tutunamaması durumunda ise 3.91 – 3.76 major desteğine gerilmesi bekleniyor.

Aşağıda belirttiğimiz grafikteki destek seviyelerinden parçalı yatırım yapabilecek olan okurlarımız kırmızı direnç seviyelerinden parçalı bir şekilde kar realizasyonu yapabilirler.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04