Ripple (XRP)

XRP’yi Bitiren Adamın Elinde Ne Kadar XRP Kaldığı Belli Oldu!

XRP fiyatı son günlerde bütün piyasa ile beraber pozitif hareketlense de XRP’nin uzun vadede yükselmesini engelleyecek isimlerden birisi kesinlikle Jed McCaleb olarak biliniyor.

Ripple’ın kurucu ortaklarından olup da daha sonra Stellar’ı hayata geçirip projeden ayrılan McCaleb, milyarlarca dolarlık XRP servetine sahip. Bu servet ise ancak piyasada satılabilen miktar kadar değerli ve ünlü isim bunu taksit taksit yapıyor.

McCaleb’in Ne Kadar XRP’si Kaldı?

Ripple ve McCaleb arasındaki anlaşmaya göre satışlar belirli bir miktarda ve belirli bir hacme göre yapılabilmekte. McCaleb’in elinde ise özellikle 2021 yılındaki satışlardan sonra çok az miktarda XRP kalmış olabilir. Geçtiğimiz 3 haftada 91,2 milyon XRP satan McCaleb, cüzdanında sadece 821 milyon XRP kalması ile gündemde.

Ünlü araştırmacı Leonidas Hadjiloizou tarafından aktarılan bilgilere göre McCaleb’in cüzdanında 821.725.562 XRP kaldı ve bu da an itibarıyla 1 milyar dolara yakın bir değere sahip. Ünlü ismin bakiyesinin sert düşüşü ve satış miktarının artması da paralel gözükmekte. McCaleb’in tacostand isimli cüzdanının mevcut satış baskısının devam etmesi durumunda ise 110 günde boşalması beklenmekte.

İlk tahmini seçenek McCaleb’in haftada 2,738 milyon adet XRP satmasına dayanıyor. İkinci seçenek ise ünlü ismin ayda 3,598 milyon XRP satmasını temel alıyor. Üçüncü olasılık ise ünlü ismin ortalama olarak üç ayda 7,383 milyon XRP satmasına dayanıyor ve bunların hepsinde elindeki miktarın 110 günde bitmesi beklenebilir.

Bu gelişme ise XRP yatırımcıları için müjde olacaktır!

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45