Ripple (XRP)

XRP Davası Öncesinde Fiyat Sert Çakıldı: Davaya Kadar Düşüş Sürecek mi?

Ripple, Aralık 2020 döneminde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir dava ile sarsıldı. SEC’nin aslında yıllardır Ripple’ı araştırdığı ve iki yöneticisinin işlemlerini izlediği ise iddianame ile ortaya çıktı. Uzun süren bekleyiş ise sonunda bitiyor ve Ripple ile SEC mahkemede ilk defa 22 Şubat tarihinde karşı karşıya gelecek.

Ripple Davası İçin Geri Sayım Başladı

22 Şubat tarihinde görülecek olan ilk duruşmadan çok büyük bir gelişme beklenmese de XRP yatırımcılarının heyecanı dinmiyor. Dava öncesinde XRP fiyatının kısa sürede %12 değer kaybetmesi ise davaya kadar bu düşüşün devam edebileceği izlenimini yarattı.

Bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0,531 dolardan işlem gören XRP, 7. sıraya kadar geriledi. XRP dava öncesinde dördüncü ve bazen üçüncü sırada yer alsa da boğa sezonunda geride kalması ile Binance Coin, Polkadot, Cardano ve Tether tarafından geçildi. XRP’nin şu an en yakın rakibinden yaklaşık 10 milyar dolar geride olduğu görülüyor.

XRP fiyatının 20 Şubat gecesinde yaşadığı sert düşüşün sebebi ise genel piyasa dinamikleriydi. Bitcoin fiyatının bir anda 54.000 dolara kadar gerilemesi, XRP de dahil bütün kripto paraları aşağıya çekti. BNB ve ETH gibi kripto paralar bu sert düşüşten kurtulsa ve yaralarını sarsa da XRP fiyatı yeniden desteğin altına geriledi.

Eğer XRP fiyatının son 24 saat içerisindeki gidişatı devam ederse duruşma saatine kadar fiyatın 0,50 dolar desteğinin altına inme riski bile bulunuyor.

Yorumları Göster

  • Xrp birgün ilk sırayı alacak. Btc nin fiyatının yüksek olması şimdilik köprü vaziyetinde olduğu içindir, daha işlevli değildir. Kısa bir süre sonra Btc ye ihtiyaç kalmayacak ve Çok yakında Btc 0 lanacak.

  • Sırf haber yapma uğruna yaptığınız şeyler utanç verici.xrp fiyatı sert çakıldı diye haber yapıyorsun neden sadece tıklansın okunsun diyemi.dün gece yüzde 12 kadar aşağıya salıp toparladı coin.siz bugün akşam üzeri haber yayınlıyorsunuz yok çakıldı düşüş devam edermi diye.herkes kendince kayde değer miktarlar yatırıyor ve haliyle bunun stresini sıkıntısını yaşıyor.daha dikkatli olsanız nasıl olur?

    • Kardeş bu xrp aşkınızdan vaz geçin lütfen. İnsanlar öyle bi bağlanmış ki kendi boşanma davaları olsa bu kadar takip etmezler ripple davasını takip ettikleri kadar. Üzülyrm...

En Son Yazılar

İşte Bitcoin ve ETH’deki Yükselişlerle Uçuşa Geçen Altcoin’ler!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

28.02.2024 - 00:20

Bitcoin Borsası Coinbase’den, Kritik BNB Smart Chain ve Polygon (MATIC) Hamlesi Geldi!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, yeni genişletilmiş…

27.02.2024 - 23:32

Bir Balina Her Fırsatta Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Tüm Alım Satımları..

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

27.02.2024 - 22:28

Justin Sun, HTX Cüzdanındaki Bitcoin (BTC) Bakiyesini Açıkladı!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, piyasanın…

27.02.2024 - 21:26

Dev Bitcoin Borsası, Bu Yapay Zeka Altcoin’ini Listeleme Kararı Aldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, aldığı kararlarla…

27.02.2024 - 20:29

Bitcoin Ayısı Capo: BTC’deki Yükselişler Boğa Tuzağıdır, Sakın İnanmayın!

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 57.400 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşamayı…

27.02.2024 - 19:22