Altcoin

XRP, AVAX, MATIC ve SOL Teknik Analizi! Son Durumlar Ne?

Kripto varlıklar bugün itibariyle volatil hareketler sergiliyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) tekrardan 28 bin dolar seviyelerini aşmayı başarması, yatırımcıların piyasaya olan ilgisinin yeniden alevlenmesini sağladı.

Hadi gelin kripto piyasasının major varlıkları olarak adlandırılan XRP, AVAX, MATIC ve SOL‘un son durumuna birlikte göz atalım:

XRP ve MATIC İçin Son Durum Ne?

Son süreçte XRP ve MATIC’in kendi iç dinamikleri, çok farklı tabloların karşımıza çıkmasını sağladı. XRP SEC davası gelişmeleriyle yükselirken, MATIC ise SEC’in “menkul kıymet” damgasıyla düşüşe geçti.

İlerleyen süreçte XRP’nin yeni yükselişler yaşayabilmesi için son zirve noktası olan 0.5394 dolar direncini aşması gerekiyor. MATIC’in toparlanabilmesi için ise 0.6483 doları aşması gerekmekte.

AVAX ve SOL İçin Son Durum Ne?

AVAX ve SOL’a baktığımızda ise XRP ve MATIC’in yanı sıra çok farklı bir tablo bizi karşılıyor. AVAX ve SOL son süreçte çok benzer hareketler sergiledi.

Şuan itibariyle AVAX 11.07 dolar desteğinde tutunurken, SOL’un 14.11 dolar desteğinde tutunduğu görülüyor. Piyasanın bozulmaması halinde AVAX’ın ilk hedefi 13.74 dolar seviyesi olacaktır.

Solana‘nın (SOL) ilk hedefine baktığımızda ise 18.86 dolar karşımıza çıkıyor. AVAX ve SOL’un bu hedef seviyelerini aşması, yeni yükselişlerin habercisi olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30