Bitcoin (BTC)

UYARI: Bitcoin ve Ethereum’da, Aylık Kapanışa Saatler Kaldı!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu ay itibariyle yüzde 20’den fazla değer kazanmayı başararak, piyasanın hareketlenmesini sağladı. Ocak ayına yüze 40’lık bir yükseliş yaşayan BTC, şubat ayında ise kayda değer bir düşüş yada yükseliş yaşamadı.

Lider altcoin Ethereum‘a baktığımızda ise bu ay itibariyle yüzde 13 oranında değer kazandığı görülüyor. Ethereum geçmiş aylarda olduğu gibi bu ayda BTC’nin yükselişlerine ayak uydurmayı başaramadı.

Ethereum’un normal şartlarda bu ay itibariyle yüzde 50’den fazla değer kazanması gerekiyordu. ETH‘nin beklenen çıkışı yapamaması, altcoin rallisinin de başlamasını engellemiş durumda.

Bu gece TSİ 03.00’da ise aylık kapanışlar gerçekleşecek. Ethereum’un kritik direnç seviyesi 1.700 doların üzerinde bir kapanış yapacağına ise kesin gözüyle bakılmakta.

Lider kripto para birimi Bitcoin’deki kritik direncin ise 28.950 dolarda olduğu görülüyor. Şimdilik BTC’nin bu direncin altında bir kapanış yapması beklense de, ilerleyen saatlerde durumlar değişebilir gibi gözüküyor.

Önümüzdeki ay itibariyle ise artık altcoin’lerin sahneye çıkması beklenmekte. Bitcoin’in yükselişlerine ayak uyduramayan altcoin’ler, nisan ayında hiç beklenmedik sıçramalar gerçekleştirebilir.

Bitcoin’in nisan ayında bir düşüş yaşaması ise yine altcoin rallisinin rafa kalkmasına neden olacaktır. Altcoin yatırımı bulunan okurlarımızın, Bitcoin dominans tablosunu ve ETH/BTC paritesini yakından takip etmesi önerilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42