Bitcoin (BTC)

UYARI: Bitcoin ve Altcoin’ler, Kan Gölüne Döndü!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kabus gibi bir gün yaşanıyor. Çok sert bir şekilde değer kaybeden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin‘ler, birçok kripto yatırımcısının sektörden uzaklaşmasına sebebiyet vermekte.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), Binance‘e ve kurucu CZ’ye dava açması, kripto piyasasını resmen çökertti. Bitcoin son düşüşler ile birlikte 25.470 dolar seviyelerine geriledi.

Bitcoin’in yanı sıra altcoin’lerin de devasa miktarda düşüş yaşadığı görülüyor. Şuan itibariyle bazı dev altcoin’ler dahi yüzde 20’lik düşüşler yaşadı.

Bazı kripto para yatırımcıları panik ile satış yaparken, bazıları ise şuan itibariyle alış yapmakta. Bu denli sert düşüşler esnasında alım yapmak, çok doğru gibi gözükmemekte.

Popüler Altcoin’lerde Son Durum Ne?

Kripto para sektöründe birçok altcoin bulunsa da, bazı ürünlerin son dönemlerde kripto piyasasında çok daha popüler hale geldiği görülebiliyor.

Yukarıdaki listede kripto piyasasında son dönemlerde fazlasıyla popüler olan 7 adet altcoin bulunmakta. Bu ürünlerin son 24 saat içerisine yüzde 10 – 20 aralığında düşüşler yaşaması, haliyle kaosun ne kadar büyük olduğunu özetliyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) ilerleyen saatlerde 25 bin dolar desteğini kaybetmesi, bu altcoin’lerin çok daha büyük düşüşler yaşamasına neden olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Uzun vadede kazanan sonunda binance olacaktır korkmayın kısa vadeli düşünen her zaman bu yolda av olur. 2024 mayıs ayında görüşmek üzere.

  • Gemi batıyor bitcoin tuzağına düşene geçmiş olsun Allah bunların belasını versin kan emiçileri

En Son Yazılar

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin Bir Anda 10 Katlık Yükseliş Yaşadı!

Dünyanın en zengin iş insanlarından bir tanesi olan Elon Musk, kripto para yatırımcıları tarafından yakından…

06.02.2024 - 23:07

FED Yetkilisi Kashkari, Bitcoin’i (BTC) Kötüledi! İşte Tüm Açıklamaları..

Son saatlerde Minneapolis FED Başkanı Neel Kashkari'nin yorumları kripto para sektörünün gündemine geldi. Minnesota'da düzenlenen…

06.02.2024 - 22:25

SON DAKİKA: SEC, Invesco Spot Ethereum ETF Kararını Erteledi!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Invesco & Galaxy…

06.02.2024 - 21:33