Altcoin

UYARI: Bitcoin Borsası Binance’deki Bu Altcoin, 1 Günde Yüzde 83 Düştü!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe kayda değer bir hareketliliğin olmadığı görülüyor. Son 20 gündür olduğu gibi halen 28 bin dolar seviyelerinden akümüle olan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni bir kırılım gerçekleştirememiş durumda.

Bitcoin’deki bu yatay gidişat haliyle altcoin‘leri de derinden etkiledi. Kripto yatırımcıları uzun bir süredir yeni bir altcoin rallisinin başlamasını bekliyor olsa da, beklenen hareketler halen meydana gelmedi.

Dün itibariyle işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘de dikkat çekici bir olay meydana geldi. Binance’de listelenmiş bir proje olan Just (JST) isimli altcoin, dakikalarda içerisinde yüzde 83 oranında düşüş yaşadı.

Tron kurucusu Justin Sun’ın ürünü olan JST, Justin Sun hakkında ortaya çıkan bazı haberlerin ardından devasa bir satıcı baskısı ile karşı karşıya kalarak çöküş yaşadı.

Her ne kadar bu düşüş bir balinanın yüklü satışları ile bağdaştırılıyor olsa da, JST’nin saniyeler içerisinde düştüğü yerden tekrardan normal seviyelere yükseldiği gözlenmekte.

Bu denli sert hareketler iğne olarak kalsa da, yatırımcıları ürkütmüş gibi gözüküyor. İlerleyen süreçte JST’nin bu denli volatil hareketler sergilemeye devam etmesi, yatırımcı kaybı yaşamasına neden olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34