Haberler

Upbit ve Bithumb’ın Delist Etmesi Nedeniyle Çöken Altcoin’in Ekibi Açıklama Yayınladı!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok detay bulunmakta. Borsaların aldığı kararlarda bu gelişmelerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Dev kripto para borsaların delist ettiği kripto varlıklar çok sert düşüşler yaşayabilmekte.

Kısa bir süre öne Upbit ve Bithumb borsaları PlayDapp (PDA) isimli altcoin‘i delist etme kararı aldı. Bu delist sonrasında ise PDA’da bir çöküş meydana geldi.

“PlayDapp ekibi ise bu delist kararının ardından bir duyuru metni yayınladı ve yaşanan olayları telafi etmek için çalıştıklarını vurguladı. İşte ekibin son paylaştığı duyuru metni:

  • PlayDapp ekibi Upbit ve Bithumb borsalarının 11 Mart’ta PDA’ya yönelik alım satım desteğini durdurma kararı nedeniyle derin hayal kırıklığına uğradı. PlayDapp’ı 13 Şubat’ta ihtiyatlı izleme listesine eklediler ve ardından PlayDapp, Kore borsalarında alım satım desteğini kolaylaştırmak için güvenliği artırma önlemleri ve yatırımcı koruma önlemleri hakkında yeterli kanıt sağladı.
  • Bilgisayar korsanlığı olayına yanıt olarak ve yatırımcı kayıplarını en aza indirmek amacıyla PlayDapp ekibi bir geçiş planı oluşturdu ve çoklu imza uygulaması, anlık görüntü, duraklatma ve yakma yetkisi ayrımının entegrasyonu da dahil olmak üzere yeni bir akıllı sözleşme üzerinde gelişmiş güvenlik önlemleri uyguladı.
  • Ayrıca PlayDapp, bilgisayar korsanlığı olayının neden olduğu hasarın boyutunu tahmin etti ve iyileşmeyi kolaylaştırmak için bir yardım fonu kurarak kanıt sundu. Ancak borsalar toparlanma planını dikkate almasına rağmen alım satım desteğini sonlandırma kararı verdi.

Bu ay geleceğe yönelik yeni stratejilerimizi ve yönelimlerimizi açıklayacağız. Bu, PlayDapp Ana Ağı için planları, Turnuvaların ve Pazar Yerimizin kapsamlı bir şekilde elden geçirilmesini ve yeni mobil kazan-kazan (P2E) oyunlarının lansmanını içerecektir.

Bu hack olayını bir büyüme fırsatına dönüştüreceğimize ve daha güçlü bir küresel proje olarak ayağa kalkacağımıza söz veriyoruz.”

PlayDapp her ne kadar yaşanan hack olayı sonrasında Upbit ve Bithumb gibi borsalardan delist edilse de, Binance’de işlem görmeye devam etmekte.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Terra Luna Kurucusu Do Kwon’un, Ev Hapsi ile Serbest Bırakılacağı İddia Ediliyor!

2022 yılının en büyük çöküşlerinden bir tanesinin baş aktörü olan Terrafrom Labs kurucusu Do Kwon,…

22.03.2024 - 21:44

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin ve Altcoin Piyasasını Yorumladı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, çoğu zaman kripto karşıtı hamleleriyle…

22.03.2024 - 21:24

BlackRock Yöneticisi, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Hakkında Konuştu!

Varlık yönetimi devi BlackRock'un dijital varlıklar başkanı Robert Mitchnick, dev şirketin müşterilerinin lider kripto para…

22.03.2024 - 20:24

BlockDAG’ın 6,9 Milyon Dolarlık Ön Satışı, Dencun Yükseltme Etkisini ve APT Piyasa Tahminlerini Geride Bıraktı

BlockDAG Network, başarılı ön satış aşamasından potansiyel olarak sektöre hakim olmaya geçerek kripto pazarında yeni…

22.03.2024 - 20:19

Bitcoin Düşmanı Schiff: BTC Büyük Çöküşe Karşı Savunmasız!

Büyük bir kripto para karşıtı olduğu bilinen Peter Schiff, her fırsatta lider kripto para birimi…

22.03.2024 - 19:13

Ripple (XRP) Kurucusu: SEC, Ethereum’a (ETH) Açtığı Savaşı Kaybedecek!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Ripple'ın (XRP) CEO'su Brad Garlinghouse, ABD…

22.03.2024 - 18:07