Analiz

Ünlü Türk Analist Paradator Açıkladı: “SXP Patlamaya Hazır!”

Türk kripto para yatırımcılarının severek takip ettiği Enes Turan, SXP tahtasında balinaların gezindiğini ve akümüle olan fiyatın ilerleyen günlerde yukarıya doğru patlayabileceğine dikkat çekti.

SXP geçmiş dönemlerde yaptığı sert yükselişlerle yatırımcılarına büyük kazançlar sağlamış durumda. 8-9 aydır fiyatı akümüle olmaya devam eden SXP, kripto para yatırımcılarının hevesini kaçırmış durumda.

Bekleyenin kazandığı kripto para piyasasında, SXP yatırımcıları yeterli süredir bekleyen tarafı durumda. Balinaların gizliden gizliye yoğun ilgi gösterdiği SXP için kritik seviyeler neler gelin birlikte göz atalım:

Swipe (SXP) İçin Kritik Seviyeler Neler?

CoinMarketCap verilerine göre 492.396.150.88 dolar piyasa değeriyle 154. sırada bulunan SXP, yayın saati itibariyle 2.534 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Kritik bir major direnç seviyesi olan 2.60 dolar direnç seviyesine çok yakında bulunan SXP, bu direnç seviyesinin kırılımıyla birlikte sert yükselişler yapabilir.

2.60 dolar direnç seviyesinden reddedildiği takdirde, %23 düşüş yaşayabilecek olan Swipe, 1,97 dolar seviyelerine kadar bir geri çekilme yaşayabilir. 1.97 dolar destek seviyesinin de aşağı yönlü kırılmasıyla birlikte 1,64 dolar desteğine kadar geri çekilme yaşaması olası gözükmekte.

SXP 2,60 dolar direnç seviyesini yukarı doğru kırılım yaptıktan sonra 2,70-2,80 dolar seviyelerinde akümüle olursa, bu sefer hedefinin 3,68 dolar direnci olması kripto para analistleri tarafından çok olası gözüküyor. Böyle bir yükselişin ardından %43’lük değer kazanması olası gözüken SXP, ilerleyen günlerde yatırımcılarını memnun edecek gibi gözükmekte.

Swipe’in geçmiş dönemlerde yaptığı sert yükselişler, balinaların gözde coinlerinden bir tanesi olmaya devam ettiriyor. Yukarı belirtiğimiz destek seviyelerinden okurlarımızın parçalı bir şekilde giriş yapması, direnç seviyelerine ulaştığında da parçalı bir şekilde coinden kâr realizasyonu yapması doğru bir kripto para yatırımı olarak görülmekte.

Yorumları Göster

En Son Yazılar

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündemine geliyor. Başarılı borsanın destek verdiği…

31.01.2024 - 13:07

Bitcoin ve Altcoin’lerde Gözler FED Faiz Kararına Çevrildi! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatırımcıların gözleri ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararına çevrilmiş durumda.…

31.01.2024 - 12:35

Bir Balina PEPE Yatırımlarını Bu Altcoin ile Takas Etti! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük şaka tokenlerinden bir tanesi olan PEPE, geçtiğimiz dönemde dev yükselişler…

31.01.2024 - 12:02