Haberler

Ünlü Trader, Bu Yıl Patlama Beklediği Altcoin’i Açıkladı: “10 Kat Artış Olacak!”

Ünlü bir trader ve kripto para stratejisti olan Justin Bennett, piyasa hacimlerine göre beşinci en büyük kripto para birimi olan Cardano (ADA) hakkında boğa piyasasının henüz bitmediğini ifade etti.

Sosyal medya uygulaması Twitter’dan takipçilerine seslenen analist, atmış olduğu son tweet’te güncel olarak 1.46 dolarlık fiyat ile işlem gören ADA’nın, değer olarak hala düşük seviyelerde olduğuna yönelik bir inancı olduğunu söyledi:

“Bir çok insan bana Cardano’nun aşırı değerli bir kripto varlığı olduğunu söylemeye çalışıyor. Bir kripto boğa piyasası içerisindeyiz.

Bu, kripto paraların %99’unun geleneksel alışkanlıklarına göre büyük ölçüde aşırı değerlendiği veya değerleneceği anlamına gelir. Altı hafta boyunca yatay bir hareket şekli gösteren ADA, bana göre bu boğa piyasasında aşırı değerlenecek.”

Mevcut olan konsolidasyonun büyük bir patlama yapmak adına tüm hazırlıkları tamamladığına inanan Trader Bennett, merkeziyetsiz yapıda olmasından dolayı Cardano biriktirdiğini söylemlerine ekledi:

“Oldukça büyük bir ADA pozisyonu oluşturmaya başladık. Bazılarını bir süredir tuttum ama buraya ekledim. 1.10 dolar ile 1.30 dolar arasında herhangi bir şey adil bir oyundur.

Dikey ilerleyen piyasada satın alım gerçekleştirmiyorum. Son zamanlarda dikey olan ve o zamandan beri bir aydan fazla süredir yatay seyreden piyasalardan satın alım yapıyorum. Bu bir sonraki hamle için bir tarif niteliğinde.”

Ethereum’un (ETH) baş rakiplerinden biri konumundaki Cardano için yıl sonu tahmininde de bulunan analist, 2021 yılı son bulmadan ADA’nın potansiyel olarak 10 doların üzerinde bir fiyat seviyesini görebileceğini dile getirdi.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listelenmiş Bu Popüler Altcoin’i Topluyor!

Son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) başarılı bir performans sergileyerek yaşadığı düşüşlerin önemli…

30.01.2024 - 16:05