Altcoin

Ünlü Rap Yıldızı Snopp Dogg da Kendi NFT’sini Hazırlıyor

NFT’ler şu sıralar kripto para sektöründeki en popüler varlıklar arasında yer alıyor. Son birkaç yıl içerisinde ciddi bir popülerlik artışı elde eden NFT’lerin patlama dönemi ise 2021 olarak görülüyor.

Beeple’ın 69 Milyon Dolarlık NFT’si, Sektörü Hareketlendirdi

Beeple’ın kendi NFT’sini 69 milyon dolara satması ve birçok ünlü ismin tweetlerini bile NFT yaparak satışa koyması, milyonlarca dolarlık bir sektörün başlamasını sağladı. Şimdi ise dünyanın en ünlü rap yıldızlarından Snopp Dogg ile ünlü şarkıcılar Boy George ve Lionel Richie kendi NFT’lerini satmaya hazırlanıyor.

Crypto.com tarafından yapılan duyuruda sadece davetiye ile girilebilen NFT alım satım platformunun ünlü yıldızların NFT’lerine ev sahipliği yapağı belirtildi. Platform 26 Mart 2021 tarihinde kullanıma açılacak ve bu olay gerçekleşir gerçekleşmez dünyanın en ünlü isimleri kendi NFT’lerini satabilir.

Ünlü sanatçı Bosslogic konu hakkında yaptığı açıklamada Crypto.com’un kendisine verdiği bu fırsattan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Yakında büyük ortaklıklara imza atıp yeni eserlerini burada satışa sunacağını ifade eden Bosslogic, NFT’lerin kalıcı olduğunu vurguladı.

Buna rağmen dünyanın en değerli NFT sanatçısı olarak anılan Beeple, bu sektörün balon aşamasında olduğunu vurgulamıştı. Beeple, bazı eserlerin değerini hak ettiğini ancak şu an NFT olan her şeyin rekor fiyata satılmasının saçmalık olduğunu ifade etti. Kısa süre önce Beeple’ın çevre sorunlarına dikkat çeken NFT’sinin Justin Sun’a 6 milyon dolara satılması da buna bir örnek olabilir.

En Son Yazılar

Popüler Analist Poppe: Ethereum (ETH) Rallisi Artık Başlıyor!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), haberimizin yazıldığı esnada 2.927 dolardan işlem görüyor. 3…

19.02.2024 - 23:31

İDDİA: Bu Altcoin’in Kurucusu, Yüklü Ethereum (ETH) Satın Alımı Yapıyor!

Kripto piyasasının en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron kurucusu Justin Sun, kripto gündeminde yer…

19.02.2024 - 23:06

Bitcoin Borsası Binance’den, Bu 40 Altcoin İşlem Çifti Hakkında Duyuru Geldi!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörü yönlendirmeye devam ediyor. Altcoin'lerin fiyat hareketlerini…

19.02.2024 - 22:31

Eski Bir CIA Görevlisi, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Eski bir Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ve Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) görevlisi Edward Snowden, lider…

19.02.2024 - 21:27

Bitcoin Ayısı Capo, Bu Altcoin’de Sert Yükseliş ve Sonrasında Çöküş Bekliyor!

Yakından takip edilen bir kripto para analisti olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor.…

19.02.2024 - 20:18

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Vadelide Listeledi!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündeminde…

19.02.2024 - 18:49