Borsa

Ünlü Matematikçi N. Taleb, Bu Bitcoin Borsasını Hedef Aldı! Fonlar Güvende mi?

Kripto para sektöründe son dönemlerde borsalar büyük bir tartışma konusu olmuş durumda. FTX‘in çöküş yaşaması, yatırımcıların borsa seçimi yapma konusunda çok daha titiz davranmaya zorladı.

Her ne kadar Binance dünyanın en büyük kripto para borsası olsa da, 2. sırada da Coinbase yer alıyor. ABD’li yatırımcılara yönelik bir borsa olan Coinbase, ABD’de halka açık bir şirket olduğunu da unutmamak gerek.

Siyah Kuğunun yazarı olan Nassim Taleb ise devasa borsa Coinbase’in ABD’nin en değersiz şirketlerinden bir tanesi olduğunu savunmakta.

Başarılı istatistikçiye göre, kripto para birimi endüstrisi bugüne kadarki en kötü krizlerinden bir tanesi olan FTX’den bir şekilde kurtulmayı başarsa bile, Coinbase’in tüyler ürpertici bir geleceği var.

Her ne kadar Taleb şirket olarak Coinbase’in çok değersiz olduğunu düşünüyor olsa da, FTX ile gibi iflas etmesini beklemediğini unutmamak gerek.

Yatırımcıların merkezi borsalara olan inancı her geçen gün azalmaya devam ediyor. Nassim Taleb’e göre Coinbase ilerleyen yıllarda ilk 3 kripto para borsası içerisinde olmayacak.

Coinbase her ne kadar yatırımcıların fonlarını başarılı bir şekilde depoluyor olsa da, ABD’den çok büyük baskılar ile karşı karşıya kalmakta.

Kripto para sektörünün doğasına aykırı bir platforma dönüşen Coinbase, ABD’den ayrışmayı başarması halinde çok daha değerli olabilir gibi gözüküyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23