Bitcoin (BTC)

Ünlü Fon Yöneticisinden Net İtiraf: Bitcoin (BTC) Boğa Piyasası Bitti mi?

Su Zhu, kripto para piyasasının en önemli isimlerinden birisi olarak biliniyor. Kripto para sektörünün en başarılı fonlarından birisi olan Three Arrows Capital’in CEO’su ve kurucu ortağı Su Zhu, Forbes tarafından da en başarılı yatırımcılar listesinde gösterilmişti.

CEO, genellikle yaptığı açıklamalarla kripto para sektörüne yön veriyor ve son açıklaması da tam olarak ihtiyaç duyulan bir anda geldi.

Zu: Bitcoin İçin Süper Döngü Sürüyor

Zu, “süper döngünün” devam ettiğini ve kripto para sektöründeki yükselişin süreceğini ifade eti. Uncommon Core podcast yayınında konuşan Zhu, kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden olan Hasu ile oldukça önemli noktalara değindi.

“19 mayıs tarihinde yaşanan sert düşüş, çin’in bitcoin’i yasaklaması ve elon musk’ın bitcoin tweetleri, yatırımcıların kar alma seviyelerini oluşturdu. insanlar büyük grafiğe bakmayı unutuyor ve küçük resme odaklanıyor.”

Kripto para sektörünün neredeyse 9 aydır devamlı olarak yükseldiğini belirten Zhu, bu çekilmenin aslında kar satışları için normal olduğunu ifade etti. Zhu’ya göre bu düşüş bazı noktalarda çok sert olsa da yaşanan düşüş piyasanın tamamen ayı etkisine girdiği anlamına gelmiyor.

Su, Goldman Sachs gibi kurumların Bitcoin alım satım hizmetini kurumsal yatırımcıya da aktarmaya başladığını ifade ederek şu an piyasanın durumunun hiç olmadığı kadar iyi olduğunu ifade etti. Zhu’ya göre ise boğa piyasası hiçbir şekilde bitmedi.

En Son Yazılar

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11