Altcoin

Ünlü CEO, Bu Hafta Kripto Para Piyasalarındaki En Önemli Olayı Açıkladı

Kripto para sektörünün öncü isimlerinden olan Erik Voorhees, bu hafta kripto para piyasasının en önemli olayının Coinbase IPO’su olmadığını belirtti. Coinbase kripto para borsası 14 Nisan 2021 tarihinde halka arz olacak ve bütün kripto para sektörü bu anı bekliyor. ShapeShift CEO’su Erik Voorhees ise asıl olayın bu olmadığını vurguladı.

Coinbase Değil, Thorchain!

Coinbase tam olarak yarın ABD’nin en büyük menkul kıymet borsalarından Nasdaq üzerinde listelenecek. FTX borsasındaki tokenize edilmiş hisse senetlerine bakıldığında Coinbase’in 140 milyar dolar gibi bir değerleme ile açılış yapabileceği görülüyor. Voorhees ise bu haftanın en büyük olayının aslında Thorchain’in gelişmesi olduğunu vurguladı.

Birçok blockchain arası geçişi mümkün kılan merkezsiz kripto para borsası Thorchain, diğer platformlar gibi ağ arası köprü kullanmıyor. Buna ek olarak Wrapping olarak da bilinen başka ağdaki kripto para teminatlı tokenler de bu borsada kullanılmamakta. Voorhees bunun yerine platformun kendi varlıklarının farklı ağlar arasında merkezsiz bir şekilde alınıp satılabildiğini ve bunun bir ilk olduğunu vurguladı.

Thorchain ilk olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve Binance Coin işlem çiftlerini destekleyecek ve daha sonra başka kripto paraları da ekleyecek. Thorchain, aynı Uniswap gibi otomatik piyasa yapıcı rolüne sahip.

Buna ek olarak tamamen farklı ağlarda hiçbir destek olmadan kripto para alım satımı ve transferi mümkün olacak. Tendermint tabanlı Thorchain, Cosmos (ATOM) fiyatının da artmasını sağlayabilir.

En Son Yazılar

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05