Altcoin

Ünlü Analiste Göre Bu 3 Altcoin, Aya Damga Vurabilir!

Kripto para sektörü özellikle Bitcoin’in (BTC) yeniden 45.000 dolara ulaşması ile hareketlendi. Bitcoin fiyatı 45.000 dolar seviyesinde veya bu bant üzerinde tutunabilirse, bunun altcoinler için de yolu açabileceği tahmin edilmekte.

Ünlü kripto para analisti Jason Pizzino ise konu hakkında yaptığı açıklamada özellikle hangi projelere dikkat ettiğini ve hangilerinin rekor kırabileceğini düşündüğünü ortaya koydu.

Bu Ay Dikkat Edilecek 3 Altcoin

Analistin dikkat çektiği ilk kripto para projesi ise Pirate Chain (ARRR) oldu. Pizzino, bunun ayın en çok dikkat çekecek altcoini olabileceğini ifade etti. ARRR’ın şu an BTC paritesi karşısında iyi gözüktüğünü ifade eden ünlü isim, yükseliş sırasının geldiğini düşünüyor.

4 doların üzerine kırılma yaşanması ile alım yapılabileceğini belirten analist, yüzde vermese de BTC paritesi üzerinden yayınladığı grafik %120 yükselişe işaret ediyor.

Analistin dikkat çektiği diğer altcoin ise FTX kripto para borsasına bağlı FTT oldu. Binance’in kan kaybetmesi ile FTX’in güç kazandığını belirten analist, FTT’nin kırılım yaşayabilecğeini vurguladı. Bunun hem BTC hem de USDT paritelerinde yükselebileceğini ifade eden analist, “yeni bir rekor” bekliyor.

Analistin dikkat çektiği son altcoin ise Badger DAO (BADGER) oldu. BADGER’ın Bitcoin’i başka ağlara taşıma odaklı bir proje olduğunu ifade eden analist, bir süredir içinde bulunulan düşüş trendinin de bittiğini hatırlattı. Analiste göre dip noktadan başlayacak bir ralli BADGER’a rekor getirebilir ve tüm zamanların rekoru tazelenebilir.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22