Haberler

Ünlü Analist Trader Elliot Wainman Yorumladı: Bu İki Altcoin En İyi İlk 10 Arasına Girebilir

Popüler tüccar ve analist Elliot Wainman, piyasa değerine göre en iyi ilk 10 kripto varlığına girme şansı vereceğine inandığı iki altcoin adını veriyor. Ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da tanınmış analist ve traderların yönlendirmeleri oldukça dikkate alınmakta.

Bu isimlerden ilki olan MATIC, Ethereum ağında daha hızlı ve daha ucuz işlemler sağlayan çok zincirli bir ölçekleme protokolü olan ve Polygon ağına da güç veren bir Ethereum değer belirleyicisi konumunda. Wainman’a göre Polygon’un patlaması, Binance Smart Chain’in (BSC) fantastik yükselişine benzeyeceğini söyledi.

Bu gördüğüm tam olarak aynı büyüme modeli. Polygon’un bir Binance veya bir BNB boyutuna ulaşacağına inanmasam da, bazı akıllı kontrat blok zincirleri ile yakın değerlere sahip olacak. gördüğümüz gerçek değerlemeye yaklaşması gerektiğine dair burada bir anlatı olduğuna inanıyorum. Henüz canlı işlevsellik bile yok.

Analistin ilk 10’a girebileceğine inandığı diğer kripto para ise Solana (SOL) olmakta. Wainman, Solana’nın Cardano veya Polkadot’tan daha fazla veya daha fazla değer sağladığını, ancak önemli ölçüde SOL’un düşük değerde olabileceğini işaret ediyor.

Ünlü analiste göre SOL patlamaya hazır bir bomba gibi bekliyor;

”Önünde hala büyük bir parabolik hareket varmış gibi geliyor. Bunu Solana’ya 12 milyar dolara bakarak söylememin nedeni; Solana, Binance Akıllı Zincir dışında Ethereum’un tartışmasız en uygun alternatifi ve bu nedenle 12 milyar dolar piyasa değeri ile şimdilik 15’inci sırada bulunuyor. Burada Cardano’nun bugün olduğundan daha fazlasını yaptığı, Polkadot bugün ve belki de o projeler kadar değerli olmak zorunda.”

Wainman, kripto kullanıcılarının nihayet geçerli Ethereum rakipleri olarak Solana ve Polygon’un artı potansiyeline uyandığına ve bu platformlarda sağlam bir kullanıcı deneyimi bulduğuna inanıyor.

Solana, Polygon, Binance Smart Chain gibi kripto paralar, piyasayı domine ettikleri zaman Polkadot ve Cardano gibi alt coinlere büyük fırsatlar veriyor. Ancak Solana ve Polygon, bir çok işlevsellik sunarak benzer tüm tokenler arasında farklılıklarını ortaya koyuyor.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09