Altcoin

Ünlü Analist Lark Davis’ten, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Sürpriz Bir Altcoin Yorumu!

Popüler kripto para analisti Lark Davis, yaşanan son gelişmelere ve fiyat düşüşüne rağmen Bitcoin (BTC) hakkında hala olumlu beklentilere sahip olduğunu belirtti. Analist, Bitcoin’in yanı sıra toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi ve bir altcoin hakkında da olumlu beklentilere sahip olduğunu vurguladı.

BTC, ETH ve DOT!

Davis, yayınladığı yeni videosunda Bitcoin’in rekorundan %50 geride olmasına rağmen hala boğanın devam edebileceğini düşündüğünü ifade etti.

“Bitcoin hakkındaki tezim değişmedi. bitcoin’in hala altının gelişmiş 2.0 versiyonu olacağını düşünüyorum ve bunun arzı sınırlı bir varlık olması nedeniyle dijital altın olacağını biliyorum. bitcoin ilerleyen yıllarda yüzbinlerce dolarlık değere sahip olacak.”

Davis, buna ek olarak DeFi dünyasında yaşanan değişimler nedeniyle Ethereum hakkında da büyük beklentilere sahip olduğunun altını çizdi. Analist, ETH fiyatının özellikle ETH 2.0, Proof-of-Stake’e geçiş ve EIP-1559 güncellemeleri ile patlama yaşayacağını düşünmekte.

EIP-1559’u içeren London güncellemesi 4 Ağustos 2021 tarihinde hayata geçirilecek ve Davis’in beklentileri bu güncelleme ile bir nebze de olsa karşılanabilir. Buna rağmen Ethereum fiyatı da rekor seviyesinden %50’ye yakın bir düşüş yaşadı.

Ünlü ismin dikkat çektiği bir diğer altcoin ise Polkadot (DOT) oldu. Ethereum’un rakibi olan ve Gavin Wood tarafından geliştirilen Polkadot, Lark Davis’e göre geleceğin Ethereum’u olabilir. Davis bunun yanı sıra Kusama’nın da parachain satışları ile ön plana çıkmaya başladığını vurguladı ve buna da dikkat çekti.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28