Bitcoin (BTC)

Ünlü Analist, “Bitcoin’de 55.000 Doların Altına Düşmememiz Lazım!”

Kripto piyasasında düşüşler gelmeye devam ediyor. Bitcoin’in düşüşünü değerlendiren ünlü analist, takipçilerini bilgilendirdi. Çok kritik seviyeler belirten Nicholos, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde yapacağı hareketleri tahmin etti.

Yayın saati itibariyle 58.200 dolardan işlem gören Bitcoin, bir kaç gündür çalkantılı bir süreç izliyor. Yatırımcılar hayli korkmuş olsa da Bitcoin’e destek ve güven devam ediyor. Bir çok kripto para yatırımcısı bu boğa sezonunun Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmadan bitmemesi gerektiğini düşünse de ünlü analist Bitcoin’in yol haritasını paylaştı.

“İdeal senaryomuz, gerçekten 55.000 doların altına düşmememiz. Bu aralığın üzerinde olduğunu görmek istiyoruz.”

Bitcoin’in 55.000 dolar üzerinde kaldığı süreç boyunca hep gözünün yukarıda olacağını vurgulayan Merten, en kötü senaryoda 50.000 doların altına inmeyeceğini söyledi. İlerleyen günlerde 100.000 dolar seviyesine gidileceğinden emin olduğunu dile getiren Merten, 2022’in ilk veya ikinci çeyreğinde mega boğanın başlayacağını vurgulamakta.

“Burada çılgın bir soru bile yok, özellikle logaritmik grafiğe baktığımızda. Bu, beklememiz gerekenle oldukça uyumlu görünüyor.”

Sadece beklememiz gerektiğini bildiren başarılı analist, hodl yapmanın en mantıklı yatırım olduğunu vurgulamakta. Vadeli işlemler yapan kullanıcılar yüzünden Bitcoin’in değerine değer katmadığını söyleyen Merten, “artık kaldıraçlı işlemlerle kısa yoldan zengin olmayı çalışmayın, sağlam bir projeye yatırımınızı yapın ve bekleyin” diyor.

Yatırımcılar Bitcoin’in değerinin 60.000 doların üstüne çıkmasıyla rahatlayacaklarını dile getiriyorlar. Çok kritik seviyelerde bulunan Bitcoin bütün piyasanın yönünü çizecek. Güzel bir yükseliş furyası başlatabilecek olsa da her zaman düşüş ihtimalini de göz önünde bulundurmamız gerekiyor.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09