Altcoin

Ünlü Analist Austin Arnold Açıkladı: Coinbase Üzerindeki 6 Altcoin İçin Rekor Bekliyorum!

Popüler kripto para analisti Austin Arnold, yüzbinlerce takipçisi bulunan Altcoin Daily kanalından radarına giren yeni kripto paraları paylaştı. Arnold, kurucu ortağı ve sunucusu olduğu kanal üzerinden özellikle Coinbase üzerindeki ve ABD’li yatırımcıların dikkatini çekebilecek 6 altcoini duyurdu.

Coinbase’de Listelenen ve Yükseliş Beklenen 6 Kripto Para

Ünlü analist, söz konusu kripto paraların DeFi sektörü odaklı olduğunu belirtti ve yakında DeFi sektöründe patlama görülebileceğine inandığının altını çizdi. Analistin yükseliş beklediği 6 altcoin ve bunların sebepleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Uniswap (UNI): Ethereum ağının en büyük merkezsiz borsası yavaş yavaş işlem ücretlerinde düşüş yaşıyor. İşlem ücretlerinin düşmesi ile Uniswap kullanımının artması  ve UNI V3 güncellemesi, analiste göre fiyata rekor getirebilir:
  • Yearn Finance (YFI): YFI ağında kilitli olan tokenlerin toplam değeri tüm zamanların rekorunu kırdı. 2020 yılının sonundaki halinden neredeyse iki kat daha yükseğe çıkan kilitli token miktarı, YFI’nin kullanımının da arttığını gösteriyor. Buna rağmen YFI henüz rekor fiyatına ulaşamadı ve analist tam olarak buna güveniyor.
  • Decentraland (MANA): Decentraland, Coinbase üzerinde şimdiden ciddi bir hacim görmeye başladı. MANA’nın DeFi sektörü ile beraber yükseliş elde edeceğini düşünen analist, tüm zamanların rekoruna işaret etti.
  • Universal Market Access (UMA): UMA’nın türev ürün piyasasında merkezsiz bir seçenek olduğunu ifade eden analist, bunun şimdiden yükselişe geçtiğini vurguladı. UMA için hedefin belirsiz olduğunu belirten analist, yine de bundan ciddi bir yükseliş bekliyor.
  • Cardano (ADA): ADA fiyatı için yükseliş bekleyen analistlere Arnold da katıldı. Arnold, Alonzo hard forku sonrasında fiyatın ciddi bir yükseliş elde etmesini bekliyor ve 2 dolar üstüne işaret ediyor.
  • Chainlink (LINK): DeFi sektörünün kilit kripto parası Chainlink, Polkadot ekosistemi ile yapılan ortaklık sayesinde analiste göre daha da ciddi bir artış yaşayabilir.

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda Sert Yükseliyor! Sebebi Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni güne fazlasıyla iyi başladı. Dün itibariyle ABD enflasyon…

14.02.2024 - 12:26

Akıllı Bir Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

14.02.2024 - 11:45

Beklenen An Geldi: Starknet (STRK) Airdrop’u Başlıyor! İşte Ayrıntılar..

Airdrop dendiğinde akıllara gelen ilk isim olan Starknet (STRK), çok uzun bir süredir kripto para…

14.02.2024 - 11:09

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33