NFT

Universal Music, KingShip NFT Grubunu Duyurdu!

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden bir tanesi olan Universal Music, NFT sektörüne giriş yapmış durumda. Universal Music’in alt şirketlerinden bir tanesi olan 10:22PM, NFT’nin maymunlarından oluşan Kingship isimli yeni bir grup kurduğunu duyurdu.

NFT sektörü büyümeye devam ediyor ve Kingship de 4 tane NFT maymunundan oluşan bir grup. Kripto para yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği NFT sektörüne yeni isimlerin girişi ise büyümeyi hızlandırmaya yardımcı oluyor.

Kingship yeni şarkılar, buluşmalar ve NFT’ler yayınlaması planlanmakta. Bu performanslarla birlikte dinleyicilerinin karşısına çıkması planlanan 10:22PM grubu şimdiden bir çok dinleyicisinin sempatisini kazanmış durumda.

10:22PM’in kurucusu Celine Joshua konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:

“Diğer tüm sanatçılarla çalıştığımız gibi Kingship’in orijinal sesini, müziğini geliştirmek için çalışacağız. Grubun her üyesinin, kendi hikayesi ve kişiliği vardır.”

Grubun sahibi Jimmy McNeils, grup hakkında çok heyecanlı olduğunu ve dinleyicilerinin çok beğeneceği bir oluşum olduklarını sözlerine ekledi.

Kingship’in müziklerinin, sahne performanslarının ve buluşmalarının ne zaman olacağı hakkında bir bilgi vermedi. Tamamen dijital olan grubun fiziksel bir kimliği de bulunmuyor. Sadece NFT olan bu grup kripto para yatırımcılarının ve dinleyicilerinin yoğun ilgisini görmüş durumda.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23