Bitcoin (BTC)

Twitter’a Bitcoin ve Dogecoin’den Önce Bu Altcoin Eklenebilir!

Dünyanın en zengin iş insanı olan Tesla kurucusu Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya devi Twitter‘ı satın almıştı. Bu satın alım her ne kadar piyasada bir yükselişi tetiklemiş olsa da, halen beklenen hareketler gerçekleşmemiş durumda.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından birçok yatırımcı “Musk Twitter’a BTC ve DOGE‘yi ödeme yöntemi olarak entegre edecek” şeklinde düşünmeye başladı.

Her ne kadar Elon Musk’ın böyle bir niyetinin var olduğu görülse de, halen hangi kripto para birimlerinin sisteme ekleneceği açıklanmamış durumda.

CryptoLaw haber medyasını kurucusu ve aynı zamanda büyük bir XRP hayranı olan John Deaton, Elon Musk’ın Twitter’a BTC ve DOGE’den önce XRP’yi entegre edebileceğini söylüyor.

Anthony Pompliano her ne kadar Twitter için BTC’nin tek seçenek olduğunu savunuyor olsa da, Deaton bu düşüncelere katılmadığını vurgulamakta.

Elon Musk’ın bir Dogecoin hayranı olduğu görülüyor. John Deaton Ripple sevgisinden ötürü her ne kadar XRP’yi, BTC ve DOGE’nin önüne koyuyor olsa da, durumların pek öyle olmadığı bilinmekte.

Tahmini olarak ilk etapta Bitcoin ve Dogecoin’i Twitter’a ödeme yöntemi olarak entegre edebilecek olan Musk, sürecin ilerlemesiyle birlikte XRP, TRX ve ETH gibi altcoin’leri de ekleyebilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16