Bitcoin (BTC)

Türk Analist, Ramazan Bayramı’na, Bitcoin ve FED Damga Vuracak!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Selcoin, piyasaların karşılaşabileceği senaryoları değerlendirdi.

3 – 4 Mayıs tarihlerinde bayram nedeniyle borsaların kapalı olacağını söyleyen başarılı analist, bütün dünyanın FED‘in yapacağı açıklamaları dinleyeceğini söylüyor.

FED‘in faiz konusunda vites arttıracağına inanan Selcoin, bu gelişmelerin tabi ki piyasaları derinden etkileyeceğini savunmakta.

Enflasyon dünya üzerinde çok sert bir şekilde yükselişe geçiyor. Bu konulara değinen Selcoin, FED’in eski tecrübelerinden ders çıkarttığını iddia etmekte.

FED’in enflasyonu yönetmekten ziyade enflasyon beklentilerini yönetmeye çalıştığını söyleyen popüler analist, yaz sonuna doğru ise ABD dolarının güçleneceğini vurgulamakta.

Piyasalar İçin Yükseliş Geliyor!

ABD dolar endeksi tablosundaki kırılımın hedef seviyesine ulaştığını iddia eden Selcon, DXY’nin 100 – 103 seviyelerinden aşağı yönlü bir gevşeme yapacağını aktarmakta.

Bu gevşeme hareketi sayesinde ise Bitcoin ve kripto paralar yukarı yönlü hareketler sergileyebilirler.

Bitcoin ve kripto paralardan ziyade, sonbahar aylarına kadar altın ve gümüşe de yoğun talep olacağına inanan popüler analist, en mantıklı yatırımın halen altın ve gümüş olduğuna inanmakta.

Birçok yatırımcı gibi Selcoin’de Bitcoin‘de bir bezdirme dönemi yaşandığına inanıyor. Popüler analist lider kripto paranın son dönemlerde 38.000 – 41.500 dolar aralığına sıkıştığını vurgulamakta..

38.000 dolar desteğini çok büyük ihtimalle kaybetmeyeceğine inanan başarılı analist, 41.500 dolar direncinin geçilmesinin ardından 45.500 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş beklemekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34