Bitcoin (BTC)

Tüm Detaylarıyla Bitcoin (BTC) Analizi!

Bitcoin yaşadığı sert geri çekilmelerin ardından tekrardan bir yükseliş trendine girmiş durumda. Grafiğimizde önemli bir trend çizgisi olan düşen trendini kırmış olan BTC, retestin ardından tekrar yükselmesi bekleniyor.

Hadi gelin birlikte Bitcoin için kritik seviyelere göz atalım:

Bitcoin’in 4 Saatlik Grafikte Görünümü!

Yayın saati itibariyle 47.900 dolar seviyelerinde bulunan BTC, düşen trendin kırılımın ardından 45.861 dolar destek seviyesinden tepki alarak tekrar yükselişe geçmiş durumda.

48.000 dolar seviyesinin önemli bir direnç seviyesi olduğunu düşünürsek bu seviye üzeri kapanışlar, BTC’yi daha üst direnç seviyelerine taşıması bekleniyor. 50.200 ve 51.800 dolar seviyelerinin kırılımıyla en önemli direnç olan 53.700 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşanabilir.

53.700 dolar seviyeleri üzerindeki kapanışlar tekrar bir boğa piyasasına dönüşü teyit edeceği gibi bu seviyelerden reddedilme durumunda ise kritik destek seviyelerine doğru bir geri çekilme yaşanabilir.

Haftalık Grafiğin Logaritmik Olarak Görünümü!

Bitcoin’e haftalık grafikte logaritmik olarak baktığımız takdirde güzel bir üçgen formasyonu gözüküyor. Yükselen trendini bozmamış olan BTC, geçtiğimiz hafta bu trendden destek almasının ardından bu hafta tekrar gerileme yaşadı.

61.923 dolar seviyesinin mevcut formasyonun kırılım noktası olacağını göz önüne alırsak, bu seviyenin kırılımıyla 100.000 dolar hedef seviyesine kadar sert yükselişlerin yaşandığını görebiliriz.

Kısa ve orta vade yatırımcıları, yazımızda bulunan 4 saatlik grafik üzerindeki destek ve direnç seviyelerinden işlem yapabileceği gibi orta ve uzun vade yatırımcılar ise haftalık grafiği göz önünde bulundurabilirler.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23